ΒΙΑΖΕ ΤΗΝ ΕΠΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΚΟΙΜΟΤΑΝ

Σε εννέα χρόνια κάθειρξης καταδικάστηκε άνδρας όταν η επί 10 ετών σύζυγός του βρήκε βίντεο στο τηλέφωνό του, που τον έδειχνε να τη βιάζει ενώ κοιμόταν.

Ο άνδρας, ο οποίος είναι στα 30 του, επανειλημμένα κινηματογραφούσε τις σεξουαλικές επιθέσεις κατά της συζύγου του που κοιμόταν στο κρεβάτι τους.

Το δικαστήριο του Νιούκασλ, Αγγλία,  άκουσε ότι το ζευγάρι, που έχουν παιδιά μαζί, ήταν παντρεμένοι για περισσότερα από 10 χρόνια και η κακοποίηση ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2016.

Η σύζυγος του ανακάλυψε τα βίντεο όταν ο σύζυγός της ξέχασε το κινητό του τηλέφωνο στο σπίτι φεύγοντας για τη δουλειά.

Όταν η γυναίκα επικοινώνησε με τον σύζυγό της αφού βρήκε τα βίντεο και του είπε: «Μόλις παρακολούθησα βίντεο όπου με βιάζεις, στο κινητό σου», ο άντρας δεν επέστρεψε στο σπίτι του, αλλά πήγε κατευθείαν στην αστυνομία όπου και παραδόθηκε.

Στο αστυνομικό τμήμα είπε στους αξιωματικούς: «Έχω κάνει σεξ με τη γυναίκα μου. Χωρίς τη συγκατάθεσή της. Είδε τα βίντεο στο τηλέφωνό μου.”

Σε δήλωσή της, το θύμα είπε: «Από τη μέρα που το ανακάλυψα, έχουν έρθει τα επάνω κάτω στη ζωή μου και τη ζωή των παιδιών μας. Ακόμη δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω αυτό που έγινε. Ποτέ δεν πίστευα ότι ήταν σε θέση να κάνει ό, τι έκανε.»

 The Independent

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ