ΑΝΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΣΤΑ ΔΕΛΕΡΙΑ

Ξεχειλίζει η οργή και η αγανάκτηση στους υπεύθυνους καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στα Δελέρια, εξαιτίας της στάσης που τηρεί απέναντί τους η δημοτική αρχή του δήμου Τυρνάβου, όπως καταγγέλλουν στο paidis.com.
Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, οι οποίοι δέχονται και ένα αδικαιολόγητο κυνηγητό από συγκεκριμένες γειτόνισσες, με αποτέλεσμα να έχουν δεχθεί πάνω από 150 μηνύσεις, έχουν απέναντί τους και το δήμο Τυρνάβου ο οποίος δεν έχει βρει ακόμη τρόπο να τους δώσει επιπλέον χώρο στο παρκάκι που βρίσκεται μπροστά από το κατάστημά τους όταν γύρω από το πάρκο δεν υπάρχει  άλλο κατάστημα.

Αποτέλεσμα αυτής της άρνησης του δήμου είναι να έχουν δεχθεί συνεχείς παρατηρήσεις από την αστυνομία, μηνύσεις και διώξεις από τις γειτόνισσες.

Οπως υποστηρίζουν από το 2014 που άνοιξαν το μαγαζί, μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση εστίασης, υπάρχει ένα αδιανόητο κυνηγητό από την πλευρά κάποιων υπηρεσιακών παραγόντων του δήμου που σιγά – σιγά εξελίχθηκε και σε κυνηγητό από τη δημοτική αρχή.

Απειλές αλλά και πρόστιμα είναι στην ημερήσια διάταξη, ενώ στο αίτημά τους για επιπλέον χώρο στο παρκάκι εισπράττουν μία αδικαιολόγητη άρνηση, ενώ με δεδομένο ότι τους έχει επιβληθεί και πρόστιμο δέχθηκαν και απειλητικά τελεσίγραφα από στελέχη της δημοτικής αρχής για απομάκρυνση των τραπεζοκαθισμάτων από το πάρκο σε περίπτωση που δεν πληρωθεί άμεσα το πρόστιμο.

Εκείνο που, όπως υποστηρίζουν, τους εξοργίζει περισσότερο είναι ότι σε παράπονα που κάνουν στη δημοτική αρχή για το συνεχές κυνηγητό, είναι η απάντηση – προτροπή να κάνουν και οι ίδιοι καταγγελίες εναντίον άλλων επαγγελματιών…

Τέλος όπως ανέφεραν στο paidis.com, επειδή ο κόμπος έφτασε στο χτένι, από εδώ και στο εξής είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν δικαστικά τα δικαιώματά τους και να αναζητήσουν ευθύνες από τη δημοτική αρχή που όπως αναφέρουν ακολουθεί μία βλαπτική για την επιχείρησή τους και τους ίδιους πολιτική, εφαρμόζοντας δύο μέτρα και δύο σταθμά στη διαχείριση των κοινόχρηστων χώρων.

Σοβαρές οι καταγγελίες και σίγουρα θα πρέπει να υπάρξουν απαντήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ