Ο Θ. ΓΚΑΪΦΥΛΛΙΑΣ, Η ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΑ ΤΗΣ ΡΑΨΑΝΗΣ ΚΑΙ Η ΛΑΡΙΣΑΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Μια μοναδική βραδιά απόλαυσαν το βράδυ της Παρασκευής όσοι επιχείρησαν μια βόλτα στη γραφική Ραψάνη, όπου ο μοναδικός τραγουδοποιός Θανάσης Γκαιφύλλιας πρόσφερε απλόχερα δείγματα της δουλειάς και της αγάπης του για το τραγούδι, στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώθηκε

από το ΠΠΑ του ΑΠΘ «Ξενώνας Ραψάνης», με την υποστήριξη του δήμου Τεμπών.

Με τη συνοδεία της Λίας Τζιαμπάζη στο τραγούδι και του Κωνσταντίνου Γκαιφύλλια στην κιθάρα το μικρό θεατράκι της Ραψάνης πλημμύρισε μελωδίες και αγαπημένα κομμάτια, ενώ ο Θ. Γκαιφύλλιας ξεδίπλωνε από σκηνής ιστορίες παλιές και νέες σχολιάζοντας μοναδικά την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

Από την Κομοτηνή κατέφτασε ο αγαπημένος τραγουδοποιός και οι συνοδοιπόροι του και σαν εκδρομή το πρωί του Σαββάτου η πιτσιρικάδα της Ραψάνης τον υποδεχθηκε στην πλατεία του χωριού για να γράψουν όλοι μαζί ένα τραγούδι.

Όσο για τις παρουσίες, πολλές μα μια ξέχωρα συγκινημένη, καθώς η Λαρισαία δικηγόρος Βάσω Μπαμπουκλή αντάμωνε μετά από χρόνια το δικό της συνοδοιπόρο στις φοιτητικές καταλήψεις της Κομοτηνής αρχές του ’90!

«Κουβέντες ατελείωτες για καλύτερα πανεπιστήμια, καλύτερη κοινωνία και πολλές μουσικές, με το Θανάση να μας “γράφει” τότε τις κασέτες με τα τραγούδια που “έντυναν” τους αγώνες των φοιτητικών μας χρόνων», μοιράστηκε μαζί μας η γνωστή δικηγόρος.

Είχαν πολλά να θυμηθούν σε μια βραδιά που θα μείνει σε όλους αξέχαστη…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ