ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ Φ. ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Με πυρετώδεις ρυθμούς ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τη συναυλία του γνωστού τραγουδιστή Φίλιππου Πλιάτσικα στις 27 Αυγούστου στη Λάρισα αφού οι διοργανωτές θέλουν να είναι όλα άψογα την ημέρα της εκδήλωσης.

Παράλληλα ξεκίνησε και η προπώληση των εισιτηρίων με τιμή προπώληση: 10 ευρώ και ταμείου : 15 ευρώ

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων

Print t-shirt -28ης Οκτωβρίου 10

Coyote dive bar- Πατρόκλου 9 Α

Βιβλιοπωλείο Καλτσάς-Παπαναστασίου 57

Για τη συναυλία

Με έναν καινούργιο δίσκο που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2017 και μία πορεία που μετρά πάνω από 2 δεκαετίες στις αποσκευές του, ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα κάνει στάση στη Λάρισα.

Με τραγούδια αγαπημένα από το παρελθόν και το παρών έρχεται να “βάλει φωτιά” και να μας απογειώσει για μία μουσική βραδιά με τρόπο που μόνο ο ίδιος και η ομάδα του ξέρει.

Ο ήχος γνωστός και αγαπημένος, τραγούδια που έχουν γίνει ένα με τις ζωές μας και ο καθένας έχει να διηγηθεί μια διαφορετική ιστορία με μουσική υπόκρουση τις μελωδίες και τους στίχους από αυτά.

Πυξ Λαξ, προσωπική πορεία, συνεργασίες … κομμάτια ενός παζλ που μόνο η φωνή του κόσμου πάντα το ολοκλήρωνε. Έτσι θα γίνει και τώρα σε αυτή τη μοναδική  βραδιά που θα είναι γεμάτη μουσικές εκπλήξεις και αναπάντεχες διασκευές τραγουδιών βγαλμένων απ’τα παλιά…

Νίκος Σάλτας – Πιάνο

Χάρης Μιχαηλίδης – Ηλεκτρική κιθάρα

Γιώργος Λιβαδάς – Τύμπανα

Νίκος Παππάς – Ήχος

Official Facebook Page: https://www.facebook.com/FilipposPliatsikas/

Την συναυλία θα ανοίξουν οι Λαρισαίοι Εναλλάξ

Από το 2010 οι Εναλλάξ  έχουν καταφέρει να μπουν στην καρδιά του ακροατή η μουσική τους και η σκηνική τους παρουσία σε ταξιδέυει πίσω στην δεκαετία των 90ς που ήταν ορόσημο για την καλή Ελληνική ροκ.

Εκρηκτικοί μα και χαμένοι στις νότες τους ο Λευτέρης, ο Κώστας, ο Δημήτρης και ο Αγγελος, το 2017 κυκλοφορούν τον πρώτο τους δίσκο “ΕΝΑΛΛΑΞ” και συνεργάζονται επί σκηνής με αξιόλογους καλλιτέχνες και συγκροτήματα. Οι Εναλλάξ  είναι η απόδειξη ότι το Ελληνικό ροκ είναι ακόμη εδώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ