ΠΛΗΘΟΣ ΝΕΩΝ ΣΤΟ “RIVER PARTY” ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο Μ.Σ. ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (φωτο)

Με την συμμέτοχη πολύ κόσμου πραγματοποιήθηκε το πάρτι νεολαίας που έχει καθιερωθεί να γίνεται τα τελευταία χρόνια σε έναν υπέροχο χώρο, στην κοίτη του ποταμού που διασχίζει την Τσαριτσάνη, στην θέση «Κρυόβρυση». Εκατοντάδες νέοι και νέες από όλη την Επαρχία Ελασσόνας

και όχι μόνο κατέκλυσαν από νωρίς τον χώρο και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τους ήχους του  Dj Spyros Tsouris.

Το πάρτι είναι μια ιδέα της νεολαίας του χωριού, για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου, ώστε να μπορεί να συνεχίσει την πλούσια δραστηριότητα και παρέμβασή του. Το πάρτι ετοιμάζεται με μεράκι και διάθεση από εθελοντές που από τις προηγούμενες μέρες βρίσκονται στον χώρο και ετοιμάζουν κάθε λεπτομέρεια ώστε όλα να είναι έτοιμα για να υποδεχθούν τους εκατοντάδες νέους που κατακλύζουν τον χώρο.

“Με αφορμή την βραδιά νεολαίας στην «Κρυόβρυση», πολλοί συμπατριώτες μας και ιδιαίτερα νέοι εκφράζουν προβληματισμούς σε σχέση με την ανάγκη αξιοποίησης αυτού του χώρου σπάνιας ομορφιάς. Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου συμμεριζόμαστε αυτή την έκφραση της αγωνίας και την ανάγκη μιας ήπιας ανάπλασης του χώρου της «Κρυόβρυσης» και της κοίτης του ποταμού γενικότερα προς όφελος της κοινωνίας του χωριού αλλά και της περιοχής γενικότερα.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου…”, σημειώνουν οι διοργανωτές.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com