ΣΤΟ ΓΣΛ-ΦΑΡΟΣ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Β. ΜΟΥΡΑΤΟΣ

Συνεχίζονται οι εργασίες στο κλειστό της Νεάπολης

Σε μια σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Γυμναστικός Λάρισας-Φάρος ενόψει των υποχρεώσεών του στο πρωτάθλημα της Α1, ανακοινώνοντας την απόκτηση του διεθνή μπασκετμπολίστα Βασίλη Μουράτου.

Ο 20χρονος αθλητής αναδείχθηκε πρωταθλητής με την Εθνική ομάδα κάτω των 20 ετών το 2017, αλλά και το 2015 με την Εθνική ομάδα κάτω των 18 ετών.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση: «Ο Βασίλης είναι γεννημένος στις 24 Νοεμβρίου 1997, έχει ύψος 1.93, και είναι διεθνής από το 2012 με όλες τις εθνικές ομάδες μας.
Έχει φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού και του Ψυχικού και πλέον θα φοράει αυτή του Γυμναστικού Λάρισας – Φάρος για δύο χρόνια.
Διψάει για διακρίσεις και είναι έτοιμος να δώσει τα πάντα με τη νέα του ομάδα.
Η οικογένεια του Γυμναστικού Λάρισας – Φάρος καλωσορίζει στην ομάδα μας τον νεαρό ταλαντούχο αθλητή».

ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Εξάλλου στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες στο κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν και της αγωνιστικής παρουσίας της ΚΑΕ Γυμναστικός Λάρισας-Φάρος στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Το «λίφτινγκ» στο παρκέ αλλά και τα αποδυτήρια ολοκληρώνεται τις προσεχείς ημέρες αλλάζοντας την εικόνα του γηπέδου μέρα με τη μέρα, ενώ σχετική ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΚΑΕ Γυμναστικός Λάρισας-Φάρος αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

“Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Λάρισας – Φάρος, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως την διοίκηση του ΕΑΚΛ (ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ) και ειδικά τον πρόεδρο κ. Γιώργο Κωσταρόπουλο, αλλά και όλα τα μέλη, όπως επίσης και τους υπευθύνους της αρμόδιας τεχνικής υπηρεσίας, για τις προσπάθειες που κατέλαβαν προκειμένου να είναι ολοκληρωμένες στην ώρα τους οι εργασίες που γίνονται στο κλειστό της Νεάπολης και πριν ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας μας σε λίγες ημέρες για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2017-2018, η οποία βρίσκει τον Γυμναστικό Λάρισας- Φάρο να αγωνίζεται στην Α1 Εθνική κατηγορία”.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ