ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

Με ιδιαίτερη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν στο Αρμένιο, το Λοφίσκο, τη Μεσοράχη, τα Μύρα και το Μ. Μοναστήρι του Δήμου Κιλελέρ Θρησκευτικές και Πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσαν οι τοπικές κοινότητες, σε συνεργασία και με τους κατά τόπους συλλόγους

(Μορφωτικό Σύλλογο «Άθιμος Γαζής» στο Αρμένιο και τον Μορφωτικό Σύλλογο στο Μ. Μοναστήρι) για την ημέρα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Οι κάτοικοι είχαν την ευκαιρία να γλεντήσουν με τη συνοδεία λαϊκοδημοτικών ορχηστρών.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο αντιδήμαρχος ΔΕ Αρμενίου – Κιλελέρτου Δήμου Κιλελέρ Β. Βισβίκης  ανέφερε ότι είναι πάγια θέση της Δημοτικής Αρχής και των κατά τόπου Αντιδημαρχιώννα στέκεται αρωγός στις εκδηλώσεις των τοπικών κοινοτήτων, να τιμά τους πολιούχους βοηθώντας τόσο στην οργάνωση όσο και στην επιτυχία τους.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους  ο δήμαρχος Κιλελέρ Θ. Νασιακόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Σ. Σωτηρίου, Χ. Τσιχίτας και Κ. Φιλιππούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ε. Μακρόπουλος, Ι. Πινάκα και Χ. Χατζούλης, οι πρόεδροι και μέλη των ΤΚ Αγίων Αναργύρων, Αρμενίου, Λοφίσκου, Μ. Μοναστηρίου και Μύρων Ν. Καραβασιλειάδης, Δ. Καραμήτρος, Χ. Νάχαμος, Δ. Βλαϊδης και Χ. Μανωλόπουλος οι πρόεδροι και τα μέλη των ΔΣ των συλλόγων και ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Κιλελέρ Σ. Καραφέριας.

Οι εκδηλώσεις έγιναν υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ