ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΕΣΣΩΝΑ

 

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Νίκος Παπαδόπουλος με αφορμή επιστολή του Δήμου Τεμπών, όπου αναφέρεται ότι τις τελευταίες μέρες ο ΕΛΓΑ ξεκίνησε ξανά εκτιμήσεις σε μέρος των αιτούντων παραγωγών και όχι στο σύνολο όσων έκαναν αιτήσεις ζημιάς , ως αποδέκτης της επιστολής, επικοινώνησε άμεσα

με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Θεοφάνη Κουρεμπέ καθώς και με τον προϊστάμενο του ΕΛΓΑ Λάρισας κ. Μιχάλη Λιόντο.

Τόσο ο κ. Κουρεμπές όσο και ο κ.Λιόντος διαβεβαίωσαν τον κ. Παπαδόπουλου ότι οι παρόντες  έλεγχοι καμία σχέση δεν έχουν με την έλλειψη προσωπικού, αλλά στην παρούσα φάση του ελέγχου ο ΕΛΓΑ διενεργεί επιλεκτικούς ελέγχους και αμέσως μετά θα ακολουθήσουν και εξατομικευμένοι έλεγχοι στο σύνολο των παραγωγών που έκαναν αιτήσεις για αποζημίωση από τον παγετό του Απριλίου .

Ο κ.Παπαδόπουλος διαβεβαιώνει τους πληγέντες παραγωγούς ότι πρωταρχικό μέλημα της κυβέρνησης είναι η ασφάλιση της γεωργικής παραγωγής και του κεφαλαίου των αγροτικών εκμεταλλεύσεων μέσω του συστήματος προστασίας και ασφάλισης της αγροτικής δραστηριότητας που διαθέτει ο ΕΛΓΑ .Καλεί τους παραγωγούς να μην ανησυχούν και όσοι έχουν πάθει ζημιά θα αποζημιωθούν.

 

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com