ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Στην υπογραφή σύμβασης με τον εκπρόσωπο της εταιρείας “ΑΙΑΣ ΑΤΕ” για ασφαλτοστρώσεις και τσιμεντοστρώσεις στα χωριά Λιβάδι, Δολίχη, Σαραντάπορο, Μηλέα, Γεράνεια, Φαρμάκη, Τσαπουρνιά, Άζωρο, Γιαννωτά, Λυκούδι, Άκρη, Λουτρό και Κρανιά Ελασσόνας, προχώρησε ο δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Ευαγγέλου.

Ο προϋπολογισμός της μελέτης ανέρχεται στο ποσό των 525.500 ευρώ (ΦΠΑ 24%) και με έκπτωση 31,66% ανέρχεται στο ποσό των 359.118 ευρώ.

Εν τω μεταξύ ο δήμαρχος προχώρησε και στην υπογραφή σύμβασης με τον εκπρόσωπο της εταιρείας “Καφφές Ζ. Δημ. & ΣΙΑ ΕΤΕ” για την κατασκευή ανελκυστήρα με στόχο την πρόσβαση ΑμεΑ σε Κοινόχρηστο χώρο στην Ελασσόνα.

Ο προϋπολογισμός της μελέτης ανέρχεται στο ποσό των 120.975 ευρώ (ΦΠΑ 24%) και με έκπτωση 50,47% ανέρχεται στο ποσό των 59.915 ευρώ. Όλοι οι συμπολίτες μας θα πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα παντού.

Με αφορμή την υπογραφή των συμβάσεων ο κ. Ευαγγέλου ανέφερε:

“Υπογράφουμε νέες συμβάσεις έργων, προχωρώντας στην υλοποίηση των προγραμματικών μας δεσμεύσεων, με στόχο την ολοκλήρωση εκείνων των παρεμβάσεων που θα δώσουν λύσεις σε προβλήματα που επί χρόνια έμεναν άλυτα στην επαρχία μας.

Παρά το ασφυκτικό οικονομικό πλαίσιο στο οποίο είμαστε αναγκασμένοι να κινούμαστε, δεν σταματάμε να αγωνιζόμαστε για όλα αυτά τα έργα, μικρά και μεγαλύτερα, που θα δώσουν πνοή στον δήμο Ελασσόνας, αλλάζοντας την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Συνεχίζουμε”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ