ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ, ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ, 62ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ

Με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου συνελήφθη ένας 62χρονος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο κατηγορούμενος, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας 14 Αυγούστου, συνάντησε σε περιοχή των Μεγάρων την 11χρονη και χρησιμοποιώντας διάφορα προσχήματα την έπεισε να τον ακολουθήσει σε περιφραγμένο οικόπεδο, όπου προέβη σε ασελγείς πράξεις. Η ανήλικη αντέδρασε, έφυγε από το χώρο και ενημέρωσε άμεσα τους γονείς της.

Κάτοικοι της περιοχής άκουσαν το μεσημέρι τις φωνές του παιδιού που προέρχονταν από περιφραγμένο οικόπεδο, όπου βρισκόταν ο δράστης. Αμέσως κινητοποιήθηκαν, τον έβαλαν κάτω και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Όπως προέκυψε από την έρευνα, η 11χρονη περπατούσε έξω από το οικόπεδο όταν ο 62χρονος της είπε: «Κοριτσάκι έλα μέσα να σου δείξω τι ωραία σύκα έχει αυτό εδώ το δέντρο».

Ανυποψίαστο το μικρό παιδί μπήκε στο χώρο και τότε ο δράστης φέρεται να προσπάθησε να το βάλει πίσω από ένα δέντρο με σκοπό να προβεί σε ασελγείς πράξεις. Η 11χρονη άρχισε να φωνάζει βοήθεια και να τον σπρώχνει με αποτέλεσμα να καταφέρει να απομακρυνθεί τρέχοντας. Ακολούθησε η «σύλληψή» του από τους κατοίκους μέχρι που έφτασε η Αστυνομία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και ακολούθως σε τακτικό ανακριτή, ο οποίος εξέδωσε σε βάρος του ένταλμα προσωρινής κράτησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ