ΚΟΡΥΦΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ο Δήμος Τυρνάβου και η Κ.Ε.ΔΗ.Τ. σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνουν και φέτος τη Γιορτή Κρασιού Αμπελώνα, που ανοίγει τις πύλες της το τριήμερο 25, 26 και 27 Αυγούστου 2017, στο Άλσος του Αγ. Γεωργίου στον Αμπελώνα.

Πρόκειται για ένα θεσμό που γίνεται για 58η φορά φέτος προβάλλοντας ιδιαίτερα την περιοχή κυρίως στον τομέα της αμπελοκαλλιέργειας. Στόχος του ήταν και είναι πάντα η προβολή του τοπικού κρασιού, η ποιοτική ψυχαγωγία των κατοίκων της περιοχής και των επισκεπτών καΙ γενικότερα η προβολή της κουλτούρας της περιοχής μας.

Οι προετοιμασίες για το τριήμερο έχουν ήδη ξεκινήσει και το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πολιτιστικές δράσεις συλλόγων και φορέων της περιοχής, εκθέσεις αγροτικών προϊόντων, επίσκεψη σε οινοποιεία της περιοχής, δοκιμές κρασιών καθώς και συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν εξαιρετικά κρασιά και να απολαύσουν γευστικές δοκιμές.

Τα εγκαίνια της Γιορτής θα γίνουν την Παρασκευή 25 Αυγούστου ενώ την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά με τους Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη. Επίσης στη συναυλιακή σκηνή θε εμφανιστούν το Σάββατο η Πίτσα Παπαδοπούλου και την Κυριακή οι Γιάννης Καψάλης, Γιώτα Γρίβα και Μάκης Τσίκος. Τέλος την Τετάρτη 23 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τη Γωγώ Τσαμπά με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της γιορτής κρασιού θα υπάρξουν και προβολές ταινιών ως εξής:

Την Πέμπτη 24/8 Αρχηγός από κούνια στις 8 μ.μ. και Spiderman στις 10 μ.μ. και τη Δευτέρα 28/8 Cars στις 8 μ.μ. και η Ρόζα της Σμύρνης στις 10 μ.μ.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com