ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ – ΜΑΝΩΛΗ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

Με ανακοίνωσή της, η παράταξη «Νέα Δύναμη» του δήμου Τεμπών, αναφέρεται στην επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Λάρισας κ. Δημήτρη Παπαδημόπουλο σε τοπικά διαμερίσματα του δήμου. Στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

“Μεταφέροντας σχετικό αίτημα κατοίκων του Δήμου Τεμπών, η παράταξη “ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ”, προσκάλεσε τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Λάρισας κ. Δημήτρη Παπαδημόπουλο να επισκεφθεί τοπικά διαμερίσματα του Δήμου.

Ανταποκρινόμενος στο αίτημα, ο κ. Παπαδημόπουλος και συνοδευόμενος από τον επικεφαλής της παράταξης κ. Γεώργιο Μανώλη καθώς και από δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, πραγματοποίησε επίσκεψη, με αφετηρία τον Πυργετό και κατάληξη την ορεινή Καλλιπεύκη.

Με τους κατοίκους της περιοχής συζητήθηκαν προβλήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες. Η συζήτηση υπήρξε εποικοδομητική και σαφέστατα κινήθηκε στην κατεύθυνση της ουσιαστικής προσέγγισης των θεμάτων, της σύνθεσης των απόψεων και της ανάληψης πρωτοβουλιών εκ μέρους του Αντιπεριφερειάρχη, όπου αυτό θεωρήθηκε αναγκαίο και εφικτό.

Ο συνδυασμός “ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ”, ως αντιπολίτευση του Δήμου Τεμπών, δια του επικεφαλής του κ. Γιώργου Μανώλη, δηλώνει κατηγορηματικά, ότι ενεργεί πάντα με γνώμονα τις ανάγκες των δημοτών, με δικαιοκρισία, χωρίς μικροπαραταξιακές αντιλήψεις και έτσι θα συνεχίσει να πορεύεται”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ