ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Το Δ.Σ. του Αγροτικού Οινοποιητικού Συν/σμού Τυρνάβου, καλεί τα μέλη του, σε δεύτερη εξ’ αναβολής , έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Κυριακή  27 Αυγούστου 2017, και ώρα 10:30 π.μ.,  στην αίθουσα του Εμμανουήλειου  Πνευματικού  Κέντρου Τυρνάβου.

Στη συνέλευση αναμένεται να συζητηθεί η πολιτική τιμών αγοράς των σταφυλιών οινοποίησης της φετινή χρονιά, να ρυθμιστούν θέματα του τρύγου και να αναλυθεί η πορεία του οινοποιείου.

Αναλυτικά τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι:

Θέμα 1ον: Ενημέρωση της  Γ.Σ., για τα υπάρχοντα αποθέματα, τον διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο των δεξαμενών και συζήτηση σχετικά με τα σταφύλια που θα εισκομίζονται στον Συνεταιρισμό.

Θέμα 2ον: Απόφαση για εισκόμιση σταφυλιών από τα μέλη, πάνω από τις δηλωθείσες ποσότητες, καθορισμός ποινικής ρήτρας για τους Συνεταίρους που δεν θα εισκομίσουν το 100% της δηλωθείσας ποσότητας.

Εξουσιοδότηση του Δ.Σ. για την οργάνωση και διαχείριση όλων των προβλημάτων σχετικά με τον τρύγο.

Θέμα 3ον: Σύναψη βραχυχρόνιου δανείου, για την χορήγηση προκαταβολών στους εισκομιστές σταφυλιών, αγορά σταφυλιών, κρασιού, γλεύκους και για την αντιμετώπιση των εξόδων οινοποίησης, παραγωγής και διάθεσης  των προϊόντων. Λήψη εγγυητικών επιστολών.

Θέμα 4ον: Διάφορες ανακοινώσεις.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ