ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΠΛΗΜΜYΡΕΣ ΤΗ ΡΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΛΕΡΙΑ

Αντιμέτωπη με την ασυνειδησία και τον ωχαδερφισμό κάποιων οι οποίοι δεν σκέφτονται ότι με τις πράξεις τους μπορούν να προκαλέσουν υπερβολικά μεγάλα προβλήματα σε τοπικές κοινωνίες είναι η δημοτική αρχή του Τυρνάβου, που βλέπει το τελευταίο διάστημα να εξαφανίζονται από τον αποστραγγιστικό και αρδευτικό αύλακα

της Ροδιάς στη θέση πόρτες τα υδραυλικά συστήματα μπουκάλας που τοποθετούνται στις πόρτες του αύλακα για να ρυθμίζουν τη ροή του νερού.

Ηδη όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος Γιώργος Κουτσοδήμος ο δήμος έχει προχωρήσει μέχρι σήμερα στην αντικατάσταση αυτών των συστημάτων που ως δια μαγείας κάποιοι ασυνείδητου κλέβουν.

“Μέχρι σήμερα έχουμε δαπανήσει περισσότερα από 2.000 € αλλά φαίνεται ότι κάποιοι θέλοντας να κάνουν τη δουλειά τους δεν υπολογίζουν τίποτα και αφαιρούν αυτά τα συστήματα, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που μπορούν να έχουν οι πράξεις τους”, σημειώνει φανερά ενοχλημένος ο κ. Κουτσοδήμος, προειδοποιώντας ότι από τη μία υπάρχει κίνδυνος να μείνουν απότιστα πολλά στρέμματα σε Ροδιά και Δελέρια και από την άλλη σε περίπτωση έντονων βροχοπτώσεων υπάρχει κίνδυνος να πλημμυρίσουν Ροδιά και Δελέρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ