ΟΙ ΑΕΡΟΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΩΡΙΣΑΝ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ

Προσφορά 70 βιβλίων πραγματοποίησε το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Λάρισας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για να ενταχθούν στις βιβλιοθήκες που έχουν δημιουργηθεί για τους ασθενείς που νοσηλεύονται αλλά και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου.

Η συλλογή των βιβλίων είχε γίνει στα πλαίσια της εκδήλωσης Εθελοντισμός και Παιδί που είχε υλοποιήσει το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Λάρισας όπου οι επισκέπτες πρόσφεραν ένα βιβλίο κατά την άφιξη τους.

Η δωρεά εντάσσεται στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Λάρισας αλλά και της προσφοράς στο παιδί αφού πολλά από τα βιβλία θα εμπλουτίσουν την βιβλιοθήκη την Παιδιατρική Κλινική, έτσι ώστε τα παιδιά που νοσηλεύονται να περνάνε το χρόνο τους ευχάριστα και δημιουργικά.

Ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου κ. Νάνος ευχαρίστησε τους προσκόπους και όλους όσοι πρόσφεραν τα βιβλία, τονίζοντας ότι η έννοια της προσφοράς κρύβει μέσα της μεγάλη συμβολική αξία την οποία έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε η Ελληνική κοινωνία.

Ο κ. Ευαγγέλου εκ μέρους των αεροπροσκόπων δήλωσε συμπαραστάτης στις πρωτοβουλίες του Πανεπιστημιακού για την ενίσχυση του Εθελοντισμού και της προσφοράς στους ασθενείς και στο μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι βιβλιοθήκες και η αίθουσα των υπολογιστών είναι ελεύθερες για  ασθενείς και επισκέπτες όλες τις ημέρες και όλες τις ώρες χωρίς περιορισμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ