ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Β/ΒΑΘΜΙΑΣ Γ. ΚΑΨΑΛΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ

Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά όλους τους αποφοίτους που σήμερα κέρδισαν επάξια την πρώτη μεγάλη μάχη και εισήχθησαν με επιτυχία στα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και να τους ευχηθώ καλή αρχή στην καινούργια τους πορεία.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες καλούμαστε καθημερινά όλοι να ανταπεξέλθουμε,  εσείς επενδύσατε στην γνώση και ολοκληρώσατε  την προσωπική σας προσπάθεια και τον αγώνα που επιλέξατε να δώσετε με επιμονή και αποφασιστικότητα, με την ηθική και πολύπλευρη συμπαράσταση των οικογενειών σας και την υποστήριξη και πολύτιμη βοήθεια των καθηγητών σας.

Η είσοδος σας στην ακαδημαϊκή κοινότητα θα σας δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσετε την πνευματική σας καλλιέργεια, να ζήσετε νέες εμπειρίες και να αποκτήσετε τα κατάλληλα εφόδια για να δημιουργήσετε το δικό σας μέλλον αλλά και το μέλλον του τόπου μας.

Ένας δημιουργικός δρόμος ανοίγεται μπροστά σας γεμάτος ενδιαφέρουσες προκλήσεις. Αξιοποιείστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε πτυχή της φοιτητικής σας ζωής ως  ευκαιρία για ένα  δημιουργικό και πολύπλευρο ταξίδι.

Εύχομαι πάντα οι στόχοι σας να συνοδεύονται από επιτυχία και οι επιλογές σας να σας γεμίσουν με συναισθήματα ευτυχίας και εσωτερικής πληρότητας.

Σε όσους δεν κατάφεραν φέτος να πετύχουν την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας θα ήθελα να τους πω ότι το όνειρο δεν τελειώνει σε μία προσπάθεια. Η μη επίτευξη ενός στόχου κάποιες φορές αποτελεί ευκαιρία για αναστοχασμό και χάραξη νέων κατευθύνσεων. Εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσετε την προσπάθεια σας  προτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητές σας για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας..

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ