ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΕ ΚΑΖΙΝΟ…

Εντοπίστηκε χθες (25-08-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, καφενείο – επιχείρηση παροχής υπηρεσιών διαδικτύου,  στο οποίο διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια. 

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθησαν ένας ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και μία 55χρονη, η οποία συμμετείχε ως παίκτρια σε απαγορευμένο τυχερό παίγνιο.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, ενώ η 25χρονη ημεδαπή, ιδιοκτήτρια του καταστήματος, αναζητείται για να συλληφθεί για το ίδιο αδίκημα.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διενέργεια τυχερών παιγνίων στο προαναφερόμενο κατάστημα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο.

Κατά τον έλεγχο, διαπίστωσαν ότι ο συλληφθείς είχε θέσει σε λειτουργία έναν κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή (server) εντός διαδικτύου, με διασυνδεδεμένους σ’ αυτόν άλλους (10) ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε πλήρη λειτουργία, για την διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου, τύπου «φρουτάκια».

Από το χώρο του καφενείου κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των (220) ευρώ και τα προαναφερόμενα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών.

 Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com