ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΣΙΩΠΟΥΝ

Ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, με αφορμή την επίθεση αγνώστων στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Μάξιμου Χαρακόπουλου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Καταδικάζω την ενέργεια μερίδας αναρχικών στοιχείων που βανδάλισαν το γραφείο του συναδέλφου βουλευτή Μάξιμου Χαρακόπουλου.

Η ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι μεγάλη.

Η “προστασία” των εστιών ανομίας φέρνει ακριβώς τέτοια αποτελέσματα.

Ωστόσο, καλό θα είναι όλοι να γνωρίζουν, πως οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν τρομοκρατούνται, δεν εκβιάζονται και δεν πρόκειται να σιωπήσουν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι με συνθήματα και μπογιές άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στο γραφείο του κ. Χαρακόπουλου, με τον ίδιο να κάνει γνωστή την κίνηση με «τιτίβισμα» στο διαδίκτυο.

«Δεν μας πτοούν οι βανδαλισμοί γνωστών-αγνώστων ούτε θα μας φιμώσουν! Το βράδυ Φάρσαλα στο Γαβούστιμα», ανέβασε ο βουλευτής δημοσιεύοντας και τις σχετικές φωτογραφίες από την είσοδο των γραφείων του, ενώ σχετική ανακοίνωση εκδόθηκε και από τη ΝΔ, όπου και σημειώνονται τα εξής:

«Καταδικάζουμε τους βανδαλισμούς και την αναγραφή συνθημάτων στο πολιτικό γραφείο του Αναπληρωτή Τομεάρχη Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιου για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτή Λαρίσης, κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου, από γνωστούς – αγνώστους.

Η ιδιόμορφη “κάλυψη” που παρέχει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στους δράστες τέτοιων πράξεων, προφανώς στο όνομα της “ιδεολογικής συγγένειας”, τους αποθρασύνει περαιτέρω. Η Νέα Δημοκρατία δηλώνει για μια ακόμη φορά ότι τα στελέχη της δεν εκφοβίζονται ούτε πτοούνται από τέτοιου είδους ενέργειες» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ