«ΨΗΛΩΣΕ» ΜΕ ΑΚΡΙΒΟΥ Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Χάλκινο μετάλλιο για την Μπενέκη-Επέστρεψε και η Σολωμού

«Ψηλώνει» ακόμη περισσότερο η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Ολύμπιας Λάρισας, αφού μετά την προσθήκη της Χρ. Μπενέκη οι «πορτοκαλί» ενισχύθηκαν ακόμη περισσότερο με την απόκτηση και της Μαργαρίτας Ακρίβου, επίσης από τους Τιτάνες Παλαμά.

Η ύψους 1.83 19χρονη φόργουορντ αγωνίστηκε πέρυσι στον πρωταθλητή της Α2 (Νότιος όμιλος) Φάρο Κερατσινίου, τα προηγούμενα χρόνια υπήρξε αθλήτρια των Εσπερίδων και της Καλλιθέας, ενώ το 2013 φόρεσε το εθνόσημο με την Εθνική ομάδα παγκορασίδων.

Εξάλλου μια παλιά γνώριμη της Ολύμπιας επέστρεψε για να ενισχύσει την προσπάθεια του συλλόγου στην Α2. Ο λόγος για τη νεαρή γκαρντ Θεοφανώ Σολωμού, η οποία επιστρέφει στην Λάρισα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε στον Ηρακλή και τον Άρη.

«ΧΑΛΚΙΝΗ» Η ΜΠΕΝΕΚΗ

Με το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές της επέστρεψε από τα Σκόπια η αθλήτρια της Ολύμπιας Χρ. Μπενέκη, που αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 ως μέλος της Εθνικής Κορασίδων, η οποία επιβλήθηκε στο μικρό τελικό της διοργάνωσης της Ουκρανίας με το εμφατικό 53-36.

Θυμίζουμε πως η Εθνική Κορασίδων δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α’ Κατηγορία, αφού το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε από το Βέλγιο με 70-63 στα ημιτελικά και παρέμεινε στη Β’ κατηγορία, καθώς την άνοδο πανηγύρισαν μόνο οι δύο ομάδες που προκρίθηκαν στον τελικό.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ