ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΠΕΘ

Στο πλαίσιο της αναζήτησης της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ) για προσφορές – παροχές προς τα μέλη της, αλλά και στο πλαίσιο της προσπάθειας της για την βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης των οικογενειών των μελών της, η διοίκηση της Ενωσης προχώρησε σε συνεργασία με το «ΙΑΣΩ

ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ», το οποίο προσφέρει ειδικές παροχές.

EΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΙΑΣΩ:

✓Δωρεάν ιατρικές επισκέψεις σε επείγοντα περιστατικά στις εφημερεύουσες ειδικότητεςτου Παθολόγου, Καρδιολόγου, Γυναικολόγου και Γενικού Χειρουργού (εξαιρούνται υλικάκαι φάρμακα, εξετάσεις με τιμές ΦΕΚ).

✓Επισκέψεις σε ιατρούς των παρακάτω ειδικοτήτων: Παθολόγο, Καρδιολόγο, Γυναικολόγο, Γενικό Χειρουργό, στην τιμή των 20 €, κατόπιν ραντεβού.

✓Έκπτωση 10% και μέχρι του ποσού των 100€ στον τοκετό, ανεξαρτήτως θέσης (με ελεύθερη επιλογή ιατρού).

✓Έκπτωση 10% στη νοσηλεία στη Γενική κλινική (εξαιρούνται ειδικά υλικά και φάρμακα).

✓Ψηφιακή Μαστογραφία σε μηχάνημα τελευταίας γενιάς (Low Dose Radiation – ελαχιστοποιημένης δόσης ακτινοβολίας), στην τιμή των 35 €.

✓ Ειδικά προνομιακά πακέτα εξετάσεων.

Τα μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Θ,επιδεικνύοντας την προσωπικήκάρτα μέλους και την ταυτότητά τους, μπορούν να επισκέπτονται το ΙΑΣΩ,απολαμβάνοντας τις ειδικές παροχές – προνόμια υγειονομικής περίθαλψης.

Τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειώνμας, που δεν έχουν προσωπική κάρτα μέλους Ε.Σ.ΠΕ.Θ., θα προσκομίζουν την κάρτα μέλους του/της συζύγου τους, και την ταυτότητα ή το βιβλιάριο υγείας τους. Ενημερώνουμετα μέλημας, στα οποία δεν έχει χορηγηθεί ακόμα η κάρτα μέλους Ε.Σ.ΠΕ.Θ, πως βρισκόμαστε στη διαδικασία έκδοσής τους και σύντομα θα τους επιδοθεί.

Οι παροχές προς τα μέλη μας,από την συνεργασία μας αυτή,(αν λάβουμε υπόψη μας και την οικονομική συγκυρία), είναι πολύτιμες. Θεωρούμε ότι στοχεύουν στην βελτίωση της υγειονομικής μας περίθαλψης,λόγωτης σωστής οριοθέτησης των στόχων του προγράμματος,των ανωτέρω ειδικών παροχών,η οποία υλοποιήθηκε κατόπιντης εξαιρετικής συνεργασία μας, με το Γενικό Διευθυντή της Γενικής Κλινικής – Ιδιωτικού Μαιευτηρίου Α.Ε «ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ» κ. Χρίστογλου Κων/νο.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com