ΣΑΣ ΑΦΗNΟΥΜΕ ΠΙΣΩ…

ΓΡΑΦΕΙ Ο Ηρακλής Γερογιώκας πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Λάρισας της ΝΔ

Παίρνοντας στα χέρια μου τον ΕΝΦΙΑ του 2017 , τράβηξε την προσοχή μου ένα δελτίο τύπου του Σύριζα Λάρισας με ημερομηνία 19.1.2017:

«Η αυτοδύναμη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται να καταργήσει άμεσα τον ΕΝΦΙΑ και να τον αντικαταστήσει με φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας που δεν θα επιβαρύνει την πρώτη κατοικία και θα προστατεύει την μικρή και μεσαία ιδιοκτησία. Δεσμεύεται να επαναφέρει το ακατάσχετο της πρώτης κατοικίας, που η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου κατάργησε».

Ο  Άγγλος συγγραφέας Τζόζεφ Κόνραντ είχε πει ότι όταν δεσμεύεσαι το πρώτο που μπορείς να προδώσεις είναι η συνείδησή  σου. Αυτό το κάνατε αλλά όπως φαίνεται δεν σας αγγίζει. Προδώσατε τον Ελληνικό λαό με τις κούφιες υποσχέσεις σας και με την  ανώριμη και ανόητη «διαπραγμάτευση» βαθύνατε την κρίση .

Τώρα, συνεχίζετε την  ασύμμετρη παροχολογία και τολμάτε να μαζεύετε συμμετοχές για να παρευρεθείτε σε μια ακόμη παράσταση του Α. Τσίπρα στην ΔΕΘ. Αναρωτιέμαι αν θα συζητήσετε την έκβαση του προγράμματος της Θεσσαλονίκης!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΔΕΘ θα  μιλήσει ξεκάθαρα για την επόμενη δεκαετία της Ελλάδας, για το πώς η χώρα θα ξεφύγει από τη δίνη της ιδεοληψίας σας προς ένα φιλελεύθερο αξιόπιστο κράτος.

Η χώρα χρειάζεται επανεκκίνηση. Οι κομματικοί τακτικισμοί δεν οδηγούν πουθενά. Είστε περιττοί.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ