ΙΣΟΠΑΛΗ 1-1 ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Η ΑΕΛ

Παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και σε έναν άσχημο αγωνιστικό χώρο η ΑΕΛ παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL

Οι Αρκάδες ευτύχησαν να προηγηθούν στο 57’ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σε χέρι του Ζίζιτς εντός περιοχής, με τον Αργεντινό Μάσα να μην αστοχεί από τα 11 βήματα, ενώ η ΑΕΛ χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες κατάφερε να ισοφαρίσει στο 71’ όταν ο Γκόλιας πάσαρε στον Περόνε, εκείνος από την περιοχή «έστρωσε» στο Ναζλίδη, που με πλασέ νίκησε τον Αθανασιάδη γράφοντας μέσα σε πανηγύρια το 1-1!

Οι «βυσσινί», που έπαιξαν στον απόηχο της αποχώρησης του Ν. Αναστασόπουλου από την ομάδα, θα μπορούσαν το κάτι παραπάνω ωστόσο στο 87’ οι αμυντικοί του Αστέρα απέτρεψαν το 2-1 σε προσπάθεια του Γιαννιτσάνη, ενώ λίγο νωρίτερα η ΑΕΛ «καρδιοχτύπησε» σε φάση του σκόρερ Μάσα, με το Μπόζοβιτς να λέει «όχι» αποκρούοντας με διπλή προσπάθεια.

“Αν αναλύσουμε το 1ο ημίχρονο, δεν είχαμε το σωστό πνεύμα, δεν βρήκαμε λύσεις για την επίθεση, αλλά στο 2ο ημίχρονο αξίζαμε τη νίκη. Κάναμε πολλές ευκαιρίες, χάσαμε πολλά γκολ και πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι”, ήταν η δήλωση του Α. Πάους στο συνδρομητικό κανάλι που αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ένταση σημειώθηκε στην ανάπαυλα του αγώνα στη φυσούνα του γηπέδου, όταν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Α. Κούγιας επιτέθηκε με φωνές εναντίον διαιτητών και φιλοξενούμενων, ενώ τα πυρά του έδειξε να στρέφονται εναντίον του πρώην «βυσσινί» Ιγκλέσιας που κινήθηκε προς το μέρος του.

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Μπόζοβιτς, Ναβάρο (80′ Γιαννιτσάνης), Γουάλας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Φατιόν, Λεοζίνιο, Αγκάνοβιτς (69′ Περόνε), Κριζμάν (46′ Ρέντζας), Ντέλετιτς, Ναζλίδης.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Αθανασιάδης, Ίγκορ, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Καλτσάς (62′ Κυριακόπουλος), Μαντιντά, Μάσα (90′ Ντουντού), Μανιάς.

ΤΕΛΟΣ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Νέα εξελίξεις δείχνουν να δρομολογούνται στην ΑΕΛ προκαλώντας μπαράζ σχολίων ελάχιστες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς έντονη είναι φημολογία που αναπτύσσεται σχετικά με την αποχώρηση του Νίκου Αναστασόπουλου από την ομάδα.

Τα όσα ακούγονται ήρθε να επιβεβαιώσει με ανάρτησή του και ο ποδοσφαιριστής, αφού λίγο πριν τις 18.00 το απόγευμα και μόλις 3,5 ώρες πριν το ματς του ARENA σημείωνε στη σελίδα του στο f/b τα εξής:

“θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα και μου έδωσαν τη ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτήν την μεγάλη ομάδα….θέλω να πω καλή συνέχεια στους συμπαίκτες μου να είναι υγιείς και να φτάσουν την ομάδα εκεί που της αξίζει…καλή επιτυχία για σήμερα..!!!!!”

Την είδηση επιβεβαίωσε λίγο αργότερα με λακωνική ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ κάνοντας λόγο για βαρύτατο πειθαρχικό παράπτωμα που έφερε τη λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει, με το μεγαλομέτοχο της ομάδας Α. Κούγια να αρνείται να πει το παραμικρό.

«Η μέρα σήμερα είναι για το ματς», αρκέστηκε να δηλώσει ο κ. Κούγιας ξεκαθαρίζοντας πως η ΠΑΕ δεν θα μιλούσε λόγω το αγώνα αν δεν τους προλάβαινε η ανάρτηση του ίδιου του ποδοσφαιριστή, την ώρα που ο Αναστασόπουλος με νέα ανάρτησή του διαψεύδει την ανακοίνωση της ΠΑΕ επισημαίνοντας πως «ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα γνωρίζει πως δεν υπέπεσε σε κανένα πειθαρχικό παράπτωμα».

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες της σελίδας η εξέλιξη δρομολογήθηκε χθες μετά από πληροφόρηση της ΠΑΕ πως ο ποδοσφαιριστής μίλησε για τα εσωτερικά της ομάδας σε γνωστή σελίδα διαφωνούντων με τη διοίκηση Κούγια.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ