ΜΕ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ Η ΑΝΑΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ 64ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ (ΦΩΤΟ)

Τραγικό τέλος επιφύλαξε η μοίρα για τον άτυχο 64χρονο κτηνοτρόφο Αθ. Λούπα που έχασε χθες τη ζωή του όταν το αγροτικό όχημα στο οποίο επέβαινε κατέληξε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε χαράδρα, στην περιοχή Αγ. Σωτήρα της Τσαριτσάνης Ελασσόνας.

Σε μια δύσκολη όσο και δραματική επιχείρηση η οποία ολοκληρώθηκε γύρω στις 23.00 το βράδυ της Δευτέρας άνδρες της ΕΜΑΚ κατάφεραν μετά από κοπιώδεις προσπάθειες να ανασύρουν δυστυχώς νεκρό τον 64χρονο, στήνοντας ολόκληρη επιχείρηση σε χαράδρα βάθους 40 μέτρων κατά την οποία χρησιμοποιήθηκαν ειδικές γεννήτριες των πυροσβεστικών οχημάτων, δεκάδες μέτρα διασωστικά σχοινιά και ορειβατικός εξοπλισμός.

Οι διασώστες εντόπισαν ελαφρά τραυματισμένο και τον αδελφό του εκλιπόντος, που είχε καταφέρει να απεγκλωβισθεί από τα συντρίμμια του οχήματος, ενώ 6 άνδρες της ΕΜΑΚ με 3 οχήματα και 5 πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελασσόνας με 2 οχήματα ολοκλήρωσαν την επιχείρηση μέσα στη νύχτα, με τον 60χρονο τραυματία και αδελφό του θύματος Απόστολο Λούπα να νοσηλεύεται αργότερα εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι της Τσαριτσάνης για το χαμό του συντοπίτη τους που αφήνει πίσω γυναίκα και δύο παιδιά, ενώ άγνωστο παραμένει πως το αγροτικό όχημα κατά την επιστροφή από κτηνοτροφική μονάδα που διατηρούσαν τα δύο αδέλφια στην περιοχή «Παλιοθανάσης» κατέληξε να πέσει στο γκρεμό.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Στην επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για το τραγικό συμβάν αναφέρονται τα εξής:

Χθες (28-08-2017) το απόγευμα Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο οδηγούμενο από 64χρονο ημεδαπό και με συνεπιβάτη τον 60χρονο αδερφό του,  κινούμενο σε αγροτική οδό στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, εξετράπη της πορείας του και κατακρημνίσθηκε σε χαράδρα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και τον ελαφρύ τραυματισμό του συνοδηγού.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ