ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΒΟΥΝΙΩΤΩΝ

Με ιδιαίτερη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε στο Μικρό Βουνό του Δήμου Κιλελέρ ο 3ος ετήσιος χορός των Μικροβουνιωτών που διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών με τη συνδρομή της Τοπικής Κοινότητας.

Στην πλατεία του χωριού εμφανίστηκε το χορευτικό του συλλόγου και στη συνέχεια οι κάτοικοι είχαν την ευκαιρία να γλεντήσουν με τη συνοδεία λαϊκής ορχήστρας. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Κιλελέρ Αθ. Νασιακόπουλος ανέφερε ότι είναι πάγια θέση του Δήμου και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού να στηρίζει τις τοπικές εκδηλώσεις βοηθώντας στην οργάνωση τους.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο περιφερειακός σύμβουλος Β. Πινακάς, ο πρόεδρος του ΔΣ Αχ. Βαρδακούλης, οι αντιδήμαρχοι Σ. Σωτηρίου Χ. Τσιχίτας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σ. Καλέτσιος, Αχ. Χατζούλης, Ολ. Αγγλοπούλου,  και Ι. Ζαχαριάς, οιπρόεδροι των ΤΚ Μικρού Βουνού, Καλαμακίου, Κραννώνα και Ψυχικού Ν. Αδαμούλης,Κ. Τσιαγκλάνης, Κ. Καράτζιος και Ν. Γκαμπλιάς, η πρόεδρος του συλλόγου Ελ. Δίπλα –  Μακρή ο πολιτευτής της ΝΔ Γ. Αδαμούλης και ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Κιλελέρ Σ. Καραφέριας. Ο ετήσιος χορός έγινε υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ