ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΓΥΑΛΙΑ – ΚΑΡΦΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Νέο περιστατκό με επίθεση συμβασιούχου, αυτή τη φορά κατά υπηρεσιακών στελεχών δήμου, είχαμε σήμερα στο Μαραθώνα, μία ημέρα μετά την επίθεση στο δήμαρχο Ελευσίνας.

Συγκεκριμένα, συμβασιούχος που είχε προσληφθεί με Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ εισέβαλε στις 9 σήμερα το πρωί στο γραφείο της Διεύθυνσης Προσωπικού σε έξαλλη κατάσταση, καταστρέφοντας ότι έβρισκε μπροστά του: Γραφεία, υπολογιστές, καρέκλες, βιβλιοθήκες, έγγραφα κλπ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στόχος του συμβασιούχου ήταν ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Προσωπικού ο οποίος χθες τον είχε καλέσει, ζητώντας του να παραιτηθεί, καθώς φαίνεται ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα με αποτέλεσμα να προκαλεί συνεχώς δυσλειτουργίες στην εργασία του.

Τελικώς, ο συμβασιούχος, ο οποίος προηγουμένως είχε μετακινηθεί σε πολλές θέσεις μέσα στον δήμο αλλά συνέχιζε να ταλαιπωρεί την υπηρεσία του,  παραιτήθηκε από τη θέση του.

Ωστόσο, σήμερα μία ημέρα αργότερα μπήκε ως ταύρος σε υαλοπωλείο και αφού διέλυσε τα πάντα στο πέρασμά του διέφυγε με ποδήλατο και, πλέον, αναζητείται από την Αστυνομία.

aftodioikisi.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ