ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 9ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΓΑΜΟ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

Μεγάλες έρευνες είναι σε εξέλιξη στην Ιζέρ της Γαλλίας, μετά την μυστηριώδη εξαφάνιση ενός 9χρονου κοριτσιού που παρέστη σε γάμο, την Κυριακή.

Η τελευταία φορά που το κοριτσάκι έδωσε σημεία ζωής ήταν σε παιδικό δωμάτιο, κοντά στην αίθουσα της τελετής. Έκτοτε η Maelys de Araujo αγνοείται.

Στην προσπάθεια των Αρχών συνέδραμε αστυνομικό ελικόπτερο καθώς και σκύλοι – ανιχνευτές, ωστόσο οι έρευνες είναι μέχρι στιγμής άκαρπες. Ήδη και οι 180 παρευρισκόμενοι έχουν ανακριθεί όμως κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει κάτι, σύμφωνα με το BBC.

girl

Πηγή: Twitter

Η 9χρονη βρισκόταν στην τελετή μαζί με την μητέρα της – που είναι ξαδέλφη της νύφης- τον πατέρα και την μεγαλύτερη αδελφή της. Ένας από τους καλεσμένους, μίλησε στην Le Parisien, περιγράφοντας τα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ:

2girl

Πηγή: Twitter

Ο ίδιος κάνει λόγο για απαγωγή και τα στοιχεία οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα καθώς ούτε τα σκυλιά της αστυνομίας κατάφεραν να εντοπίσουν την μυρωδιά του παιδιού, πέραν από το πάρκινγκ του χώρου όπου έγινε η τελετή.

Ο τοπικός εισαγγελέας, Dietlind Baudoin, δήλωσε ότι δεν ήθελε να κάνει βιαστικές υποθέσεις για το τι συνέβη, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο.

cnn.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ