«ΚΑΜΠΑΝΑ» ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ

ΠΑΕ ΑΕΛ: Εξοντωτική η ποινή- Λύσεις συμβολαίων για Κουτσιανικούλη-Γκαγιέχο

«Καμπάνα» κυριολεκτικά με το… καλημέρα για την ΑΕΛ αφού το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League επέβαλε χρηματικό πρόστιμο στην ΠΑΕ ΑΕΛ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και στον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας Θοδωρή Κάντα

για τη συμπεριφορά του στον ίδιο αγώνα.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η έκθεση του Παρατηρητή σε συνδυασμό με το οπτικοακουστικό υλικό που προσκομίστηκε το Πειθαρχικό Όργανο επέβαλλε στην ΠΑΕ ΑΕΛ συνολική χρηματική ποινή έξι χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ και στο Θ. Κάντα χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για έναν (1) μήνα.

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι μετά την ποινή που της επεβλήθη και είναι εξοντωτική για τις μέρες μας, για ποσά τα οποία ουδέποτε εισπράττονται από τα εισιτήρια των αγώνων και για πράξεις που ικανοποιούν μόνο την ψευτομαγκιά κάποιων, θα λάβει ειδικά μέτρα, ώστε να μην επαναληφθεί τέτοιου είδους συμπεριφορά. Η ΠΑΕ ΑΕΛ τα δύο τελευταία χρόνια για τις επιπολαιότητες κάποιων, οι οποίοι διαλέγουν αυτόν τον λάθος τρόπο για να εκδηλώνουν την αγάπη τους έχει πληρώσει συνολικά 315.000€, ποσό το οποίο θα μπορούσε να καλύψει μια μεγάλη μεταγραφή.

ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ-ΓΚΑΓΙΕΧΟ

Δύο «πονοκέφαλοι» λιγότεροι σήμερα για την ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις του μεγαλομετόχου της Α. Κούγια ο Β. Κουτσιανικούλης έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ.

Η εξέλιξη ανακοινώθηκε λακωνικά από την ΠΑΕ, όπως και η κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του Π. Γκαγιέχο, ενώ στην ΑΕΛ επέστρεψε ο ποδοσφαιριστής Κ. Μακρής.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ