ΝΕΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΕΛ: “ΤΑ ΣΤΗΛΩΣΕ” Ο ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ Κ20

Δεν λέει να επικρατήσει ηρεμία στο «βυσσινί» στρατόπεδο, αφού παρά την ευεργετική διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των αγώνων της Εθνικής ομάδας η ΑΕΛ καλείται να διαχειριστεί τόσο την περίπτωση του Β. Κουτσιανικούλη που δεν υπολογίζεται από τον Α. Πάους όσο και την παραίτηση σύσσωμου του τεχνικού επιτελείου της Κ20,

μόλις μία αγωνιστική από την έναρξη του πρωταθλήματος!

«Ο παίκτης δεν πρόκειται να ξαναμπεί στα αποδυτήρια της ομάδας και αν θέλει μπορεί να κάνει προσφυγή για να διεκδικήσει τα χρήματά του», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση Κούγια στο sdna.gr, με το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να επιβεβαιώνει τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο ποδοσφαιριστής σκοπεύει «να καθίσει» πάνω στο συμβόλαιό του.

Παράλληλα παρελθόν αποτελεί και το τεχνικό επιτελείο της Κ20, αφού ο προπονητής Θ. Βουτυρίτσας και οι συνεργάτες του Κ. Μαντζιώκας και Β. Τσότσας έθεσαν την παραίτησή τους στο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Α. Κούγια, η οποία και έγινε δεκτή.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τα «σύννεφα» μαζεύτηκαν στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος όπου και η Κ20 ηττήθηκε με 0-2 στο γήπεδο του Πυργετού από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ το «κοινό μυστικό» και τα περί παραίτησης αιωρούνταν στη Λάρισα εδώ και τρία τουλάχιστο 24ωρα, την ώρα που ο υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ Γ. Καλογιάννης αρνιόταν κατηγορηματικά να απαντήσει σε σχετικές ερωτήσεις που υπέβαλλαν τηλεφωνικά ακροατές του ραδιοφώνου της ΑΕΛ.

Όσο για την ανδρική ομάδα, ετοιμάζει εκ νέου βαλίτσες για το Καρπενήσι, ενώ θα προηγηθεί το αποψινό φιλικό στα γειτονικά Τρίκαλα με την ομώνυμη ομάδα (21.00).

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ