ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 41ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Περιστερίου από το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε στην περιοχή. Το πρωί του Σαββάτου (02.09.2017) ένας 41χρονος άντρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μία λίμνη αίματος στο διαμέρισμα που έμενε στην οδό Κύπρου 69. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άτυχος άνδρας φέρει δύο τραύματα από μαχαίρι, στην πλάτη και το στομάχι.

Ο άνδρας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οποίος εργαζόταν ως  αποθηκάριος σε σούπερ μάρκετ φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Ωστόσο, σαφείς απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου θα δώσει η νεκροψία – νεκροτομή.

Άνοιξε στον δολοφόνο του

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν αμέσως το διαμέρισμα που εντοπίστηκε νεκρός ο άντρας. Το διαμέρισμα είχε σημάδια έρευνας, ωστόσο, δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης. Εικάζεται, λοιπόν, πως το θύμα γνώριζε τον ή τους δολοφόνους του. Μάλιστα, αφού δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης σημαίνει ότι το θύμα άνοιξε στον ή στους δράστες. 

Πως αποκαλύφθηκε

Το άγριο έγκλημα στο Περιστέρι αποκαλύφθηκε όταν κοντινό πρόσωπο του θύματος το αναζήτησε καθώς δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα της μητέρας του, που έλειπε. Το γεγονός ότι ο άτυχος 41χρονος ήταν «εξαφανισμένος» τον ανησύχησε και επικοινώνησε με την αστυνομία. Λίγες ώρες αργότερα, αποκαλύφθηκε το φρικιαστικό έγκλημα. Ο 41χρονος ήταν νεκρός μέσα στο σπίτι του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ – newsit.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ