ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Απογοήτευσε η ΑΕΛ στο χθεσινό φιλικό στα Τρίκαλα, καθώς αν και παρατάχθηκε με πολλά νέα πρόσωπα και τους Μπάμπιτς, Γιοβάνοβιτς, Κούσα και Λαγό στην αρχική 11άδα όχι απλά δεν έθελξε με την απόδοσή της αλλά γνώρισε και την ήττα με 2-1, δεχόμενη μάλιστα γκολ στο 90’ μετά από τραγική αντίδραση της άμυνάς της.

Η ΑΕΛ ήταν κακή στο πρώτο μέρος, όταν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα στο 32’ ο δανεικός «βυσσινί» Δημήτρης Καπός, ενώ στην επανάληψη ανέβασε την απόδοσή της καταφέρνοντας να ισοφαρίσει στο 80’ μετά από έμπνευση του Ντέλετις που έπιασε μακρινό σουτ με τη μπάλα να κοντράρει για να καταλήξει στην εστία του Αποστολίδη.

Καλύτερη η ομάδα των Τρικάλων δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο 90’ ο Μανώλης εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας έγραψε το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της φιλικής αναμέτρησης.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η παρουσία του Π. Φάρκας στα Τρίκαλα με τον Α. Κούγια να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα, καθώς και δημοσιεύματα του τρικαλινού τύπου που σχολιάσθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα και σύμφωνα με τα οποία ο ΑΟΤ έκανε κρούση στο Β. Κουτσιανικούλη που έλυσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΛ.

Τρίκαλα (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης (46′ Αθανασόπουλος), Βέρτζος (85′ Ζγκούρι), Γιαννίτσης, Κοτσώνης (72′ Γκαλίτσιος), Γκόλιας, Πάνος, Τεγούσης (54′ Τόμιτς), Τσιάρας, Μίλιεβιτς (88′ Μανώλης), Τσίπρας (54′ Αναστασόπουλος), Καπός (87′ Ντιατά)

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Σαφαρίκας, Μασούρας, Κόντορ, Κούσας, Γιοβάνοβιτς (46′ Κρίζμαν), Λαγός, Ανδρεόπουλος (70′ Ντέλετιτς), Κρητικός (70′ Φατιόν), Γιαννιτσάνης, Μπάμπιτς (46′ Καρατάσιος), Περόνε (70′ Ρέντζας)

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ