ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΣΕΛΙΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ ΤΗΣ ΑΕΛ

Αφήνοντας απίστευτες αιχμές παραιτήθηκε από τη θέση του τιμ μάνατζερ-σκάουτερ των ομάδων Νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ ο παλαίμαχος των «βυσσινί» Ηλίας Σελιώνης.

Κάνοντας γνωστό πως υπέβαλε την παραίτησή του στο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Α. Κούγια μέσω επιστολής «γιατί δεν κατέστη δυνατόν να επικοινωνήσει μαζί του παρ’ ότι προσπάθησε» ο Ηλίας Σελιώνης αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δημοσιοποιήσει το περιεχόμενό της.

Σε επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα ο Ηλίας Σελιώνης αναφέρονται τα εξής:

«Ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα της Κ-20 και όχι μόνο, για λόγους που εξηγώ με επιστολή μου, που έστειλα στον Αλέξη Κούγια (γιατί επί μέρες δεν κατέστη δυνατόν να επικοινωνήσω μαζί του, παρ’ ότι προσπάθησα αρκετές φορές, αλλά κάποιος άλλος μιλούσα μαζί του, παρότι υποτίθεται είχε απομακρυνθεί) και εάν χρειαστεί θα δημοσιοποιήσω, όταν θα ηρεμήσουν τα πράγματα για το καλό της ομάδας, υπέβαλα την παραίτησή μου, από τη θέση του τιμ μάνατζερ-σκάουτερ των ομάδων Κ-20, Κ-17, Κ-15 και θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως όσους συνεργάστηκα και μου δώσανε την ευκαιρία να υπηρετήσω την ομάδα που ανδρώθηκα και μου έδωσε αναγνωρισιμότητα και πολλούς φίλους σ’ όλη την Ελλάδα. Εύχομαι στα παιδιά των ομάδων μας να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και η μεγάλη μας ομάδα να πραγματοποιήσει πορεία καλύτερη από την πέρυσι, γιατί έχει τις δυνατότητες και τον κόσμο μας να στηρίζει ανεξαρτήτως προσώπων».

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ