ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ

Ανακοίνωση της Δράσης Πολιτών δήμου Τυρνάβου

Προ ημερών, η μειοψηφούσα δημοτική αρχή του Τυρνάβου, με δημόσια ανακοίνωσή της, διαβεβαίωνε τους δημότες ότι το πλυντήριο κάδων σκουπιδιών βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία και αρχίζουν οι εργασίες καθαρισμού.

Δυστυχώς, οι υπεύθυνοι αποδείχθηκαν για πολλοστή φορά ανεπαρκείς στην πραγματοποίηση των υποσχέσεών τους.Οι κάδοι των σκουπιδιών,σε όλη την έκταση του Δήμου, όζουν, έχοντας καταστεί κυριολεκτικά εστίες απειλής της δημόσιας υγείας.Με άλλα λόγια, οι κάδοι, παραμένοντας άπλυτοι επί μήνες, βρομοκοπάνε, προκαλώντας τα δικαιολογημένα παράπονα των συνδημοτών, που φτάνουν ” βροχή” στη “Δράση Πολιτών”.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι κάδοι που βρίσκονται στην οδό Αγ. Γεωργίου στον Τύρναβο. Για να τους πλησιάσει κάποιος χρειάζεται αντιασφυξιογόνο μάσκα. Η βρομιά έχει πλημμυρίσει τη γύρω περιοχή, οι περίοικοι είναι εξοργισμένοι και το αυτί κανενός υπευθύνου δεν ιδρώνει. Φαίνεται ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι πια ” κουρασμένα παλικάρια”, που ενδιαφέρονται μονάχα για τον μισθό τους. Δεν μπορούν να κάνουν ούτε τα ελάχιστα. Δεν μπορούν να καταλάβουν ούτε τα αυτονόητα. Ταλαιπωρούν τους πολίτες και σφυρίζουν αδιάφορα.
Τυρναβίτες…υπομονή. Ο καιρός γαρ εγγύς. Ο Τύρναβος θα καθαρίσει. Ποικιλοτρόπως.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ