ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  κ. ΚΟΛΛΑΤΟΣ

Ανακοίνωση της παράταξης Νέα Δύναμη για την παράκαμψη Ευαγγελισμού

Σας θυμίζουμε ότι, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τεμπών , στις 22-2-2017, ο δήμαρχος κ. Κολλάτος δεσμεύονταν παρουσία όλων των δημοτικών  συμβούλων αλλά και κατοίκων της τοπικής κοινότητας  Ευαγγελισμού ότι, ο παρακαμπτήριος δρόμος που θα οδηγήσει την κυκλοφορία των οχημάτων εκτός του οικισμού

θα κατασκευαστεί το αργότερων μέχρι 31-8-2017. Σε περίπτωση μη τήρησης του χρονοδιαγράμματος αυτού από την εταιρεία, θα έκλεινε τον δρόμο που διέρχεται μέσα από τον οικισμό του Ευαγγελισμού με τα απορριμματοφόρα του δήμου. Επίσης εγκαλούσε την αντιπολίτευση για λαϊκισμό, διαφωνώντας και χαρακτηρίζοντας ουτοπία την πρότασή της, για ατελή διέλευση των οχημάτων μέσω των σηράγγων, ώστε να αναγκαστεί η εταιρεία να επισπεύσει τις εργασίες κατασκευής του παρακαμπτήριου  δρόμου, διαβεβαιώνοντας ότι σε πέντε μήνες (31-8-2017) θα έχει τελειώσει το έργο .

Για ακόμη μία φορά, ανεκπλήρωτες υποσχέσεις (ψέματα τις λένε λαϊκά) του δημάρχου κ. Κολλάτου, ο οποίος έχει φέρει τους δημότες πάρα πολλές φορές στα όρια της αντοχής και της υπομονής.

Επτά χρόνια το ίδιο έργο θεατές, το ένα ψέμα διαδέχεται το άλλο για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες,  μικρά ή μεγάλα. Πόσο ακόμη θα κοροϊδεύεται?  Που είναι τα απορριμματοφόρα για τα οποία δεσμευτήκατε?

Δυστυχώς βρισκόμαστε μπροστά σε μία δημοτική αρχή που τη μόνη δυνατότητα που έχει είναι να παρουσιάζει το μαύρο – άσπρο και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η καρέκλα της εξουσίας , η «εξυπηρέτηση» ιδιοτελών συμφερόντων, το φαίνεσθε και όχι η ουσία.

Τέλος με την αναξιοπιστίας σας κ. δήμαρχε, όλων αυτών των ετών, θα μείνετε στην ιστορία, ως ένας νέος βαρόνος Μινχάουζεν.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.