ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΟΥ Γ. ΜΑΝΩΛΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

Επίσκεψη στις σχολικές μονάδες της Α/μιας και Β/μιας Εκπαίδευσης του δήμου Τεμπών πραγματοποίησε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, συνοδευόμενος από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του

κ. κ. Δημήτρη Μαϊμάρη και Γιώργο Ντόντο και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Συκουρίου κ. Γιάννη Βλαχογιάννη.

Ο κ. Γιώργος Μανώλης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τους Διευθυντές και το διδακτικό προσωπικό των Σχολικών Μονάδων όλων των βαθμίδων για την κατάσταση που επικρατεί λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στα λύκεια, γυμνάσια, δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία του δήμου, για τα τυχόν προβλήματα που υπάρχουν αναφορικά με τους εκπαιδευτικούς, τις υποδομές και τις εγκαταστάσεις στα σχολεία.

Από την πλευρά του, αναφέρθηκε στην ανάγκη ακόμη μεγαλύτερης συνεργασίας με τα αρμόδια όργανα του δήμου, ζητώντας για οποιοδήποτε πρόβλημα να ενημερώνονται και οι εκπρόσωποι των επιτροπών που ανήκουν στην αντιπολίτευση, ώστε να αναδεικνύουν, να προωθούν και να μεριμνούν για όσο το δυνατόν ταχύτερη εξεύρεση λύσης.

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο κ. Μανώλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Επισκεφθήκαμε τις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του δήμου μας, για να ευχηθούμε στους Διευθυντές και το διδακτικό προσωπικό καλό μήνα και καλή σχολική χρονιά και να ενημερωθούμε για τυχόν προβλήματα που υπάρχουν λίγο πριν την έναρξη του νέου σχολικού έτους, ώστε να τα αναδείξουμε και να τα προωθήσουμε στα αρμόδια όργανα του δήμου μας. Η προσπάθεια που γίνεται τόσο από τους  Διευθυντές  όσο και από το διδακτικό προσωπικό, για να λύνονται τα όποια θέματα είναι αξιοθαύμαστη. Καλούμε την δημοτική αρχή να  δώσει λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολικά συγκροτήματα της Β/μιας εκπαίδευσης Πυργετού και Συκουρίου. Προτεραιότητά μας, ως «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» είναι η παιδεία και γενικά η εκπαίδευση, και προς αυτή την κατεύθυνση θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου να εξευρεθούν λύσεις που θα είναι προς το συμφέρον των μαθητών πρωτίστως, των γονέων τους, αλλά και των εκπαιδευτικών, ώστε να ξεκινήσει και να προχωρήσει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η φετινή σχολική χρονιά».

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.