ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΜΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Λύση εκ των έσω για την ενίσχυση σε προσωπικό του Περιφερειακού ιατρείου Αμπελώνα, αφού το τελευταίο διάστημα σε καθημερινή βάση στο Ιατρείο βρίσκεται νοσηλεύτρια από το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου, εκτός από τη μία μέρα της εβδομάδας  που έρχεται επισκέπτρια για τα εμβόλια.

Οπως μαθαίνουμε στόχος πλέον είναι να αυξηθεί και η επισκεψιμότητα της μαίας που κάνει το τεστ ΠΑΠ, ώστε να έρχεται στο Ιατρείο μια φορά την εβδομάδα αντί για μια φορά τον μήνα (όπως συμβαίνει μέχρι τώρα).

Και ενώ για το θέμα του νοσηλευτικού προσωπικού υπάρχει η θετική εξέλιξη για το ιατρικό προσωπικό, υπάρχει κάποιο πρόβλημα αφού τις περισσότερες μέρες στο Ιατρείο του Αμπελώνα βρίσκεται μόνο ένας γιατρός, αν και η περίοδος του καλοκαιριού δεν είναι και η πλέον αντιπρσωπευτική.

Αυτό οφείλεται σε άδειες, ρεπό και ανάγκες του ΚΥΤ.

“Οι συναντήσεις και πιέσεις του Ιουνίου, είχαν κάποιο αποτέλεσμα αλλά για να βελτιωθούν κι άλλο τα πράγματα (και κυρίως για να μην χειροτερεύσουν) θα πρέπει μάλλον να γίνουν κι άλλες…”, σημειώνει με νόημα άτομο που γνωρίζει πολύ καλά το τί συμβαίνει στο ιατρείο. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ