BRILL: BACK TOY SCHOOL

Ήρθε ο Σεπτέμβρης και ήρθε η ώρα να ετοιμαστούμε για τη νέα σχολική χρονιά που έπεται.  Άλλη μια χρονιά η ακαδημία ξένων γλωσσών Brill είναι δίπλα στους μαθητές και στους γονείς έτοιμη να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα, τις απορίες και τους προβληματισμούς που αφορούν τα Αγγλικά.

Οι καθηγητές Αλεξάνδρα Τζαλαμούρα και Αντώνης Αρβανίτης σας περιμένουν καθημερινά στο γνωστό χώρο για να συζητήσουμε και να προγραμματίσουμε το μέλλον των παιδιών και των γονιών. Μετά το πέρας της περσινής άκρως επιτυχημένης χρονιάς είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της νέας χρονιάς , να υπερπηδήσουμε τα εμπόδια, να στοχεύσουμε στην άριστη απόκτηση της γλώσσας και να ανεβούμε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Έτσι, θα θέλαμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τους μαθητές μας που διέπρεψαν στην περσινή εξεταστική περίοδο. Το φροντιστήριο μας προετοιμάζει τους μαθητές μας μόνο για έγκυρα και αναγνωρισμένα πτυχία, τα οποία δεν αποτελούν tabula rasa αλλά προϋποθέτουν ότι ο μαθητής είναι σε θέση να μιλήσει, να ακούσει, να κατανοήσει, να γράψει την Αγγλική γλώσσα.

Proficiency (C2)

Ανθή Γιαννακού

Διονύσης Φερφελής

Παύλος Αρβανίτης

Στέργιος Ταμπάρης

Cambridge FCE (B2)

Βασίλης Τριανταφύλλου

ESB (B2)

Ελένη Παπακωστούλη

Δημήτρης Σακούτσιος

BCCE

Κωνσταντίνα Γκούστα

Ιπποκράτης Ταμπάρης

Φέτος εγκαινιάζουμε  ένα νέο τμήμα ενηλίκων με στόχο την κατανόηση και την χρήση των Αγγλικών ώστε να απολαμβάνετε στο έπακρο ότι σας προσφέρει η καθημερινότητα σας.

  • Κατανοώντας την Αγγλική γλώσσα ενισχύεται η αυτοπεποίθηση σας και βελτιώνεται η ζωή σας με πολλούς τρόπους.
  • Νέοι ορίζοντες ανοίγουν καθώς οι επαγγελματικές και οι ακαδημαικές σας προοπτικές αυξάνονται.
  • Οδηγεί στην βελτίωση της κοινωνικής σας ζωής.
  • Κατανοώντας και χρησιμοποιώντας σωστά τα Αγγλικά μπορείτε να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο το πλήθος των πληροφοριών που υπάρχουν στο διαδίκτυο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ