ΑΙΣΘΗΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Στην 58ή Γιορτή Κρασιού 2017, στο πάρκο του Αμπελώνα, σε ένα κατάλληλα διαμορφωμένο με γούστο, μεράκι και αγάπη περίπτερο από τους νέους του ΚΚΠΠ Θεσσαλίας «ο Αριστεύς»  της δομής του Αμπελώνα, παρευρέθηκαν οι νέοι της δομής δίνοντας το δικό τους στίγμα στο τοπικά δρώμενα της πόλης .

Πλήθος κόσμου προσήλθε από το περίπτερο της δομής, συνομίλησε και συνεχάρη την προσπάθεια των νέων. Δε θα μπορούσαν να παραληφθούν και οι χαιρετισμοί που απέδωσαν πολιτικά πρόσωπα προς τους νέους της δομής  όπως συνέβη με τον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Σαρχώση και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κο Αγοραστό να τους  προτρέπουν σε περισσότερες δράσεις, τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κο Βασίλη Κόκκαλη να δεσμεύεται ότι θα στηρίξει κάθε δραστηριότητα των παιδιών και άλλων βουλευτών και θρησκευτικών προσώπων.

Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και τις επόμενες δυο μέρες, με πλήθος κόσμου να συρρέουν από το περίπτερο μας. Στο πλαίσιο της συμμετοχής των νέων της δομής σε πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, την κοινωνικοποίηση τους και τη συναναστροφή με πληθυσμιακές ομάδες, περιηγήθηκαν σε όλα τα περίπτερα του χώρου, δοκίμασαν τοπικά προϊόντα της περιοχής και συμμετείχαν σε απογευματινές δραστηριότητες.

Το τέλος της Γιορτής Κρασιού βρήκε όλους τους παρευρισκόμενους , ανώνυμους και επώνυμους δίπλα στου νέους της δομής του Αμπελώνα , να επικροτούν, να επιδοκιμάζουν και να συγχαίρουν τη συνολική προσπάθεια τόσο των παιδιών όσο και του προσωπικού του ΚΚΠΠ Θεσσαλίας «ο Αριστεύς»  της δομής του Αμπελώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ