ΜΟΙΡΑΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ»!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας που λειτουργεί από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Θεσσαλία γέμισε με σχολικά είδη τα οποία προσέφερε η εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των παιδιών που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η διευθύντρια Επικοινωνίας κα Ειρήνη Ζαβρίδου παρέδωσε στον οργανισμό εκ μέρους της εταιρείας έναν πολύ σημαντικό αριθμό σχολικών ειδών που θα καλύψουν τις ανάγκες πολλών παιδιών και θα μοιράσουν και φέτος χαμόγελα στα παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Θεσσαλία.

Η εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», πλήρως ευαισθητοποιημένη απέναντι στις ανάγκες των παιδιών, πήρε την πρωτοβουλία να αγοράσει και να παραδώσει στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας σχολικές τσάντες, τετράδια, κασετίνες και μεγάλες ποσότητες όλων των ειδών που είναι απαραίτητα για τα παιδιά που θα ξεκινήσουν τη σχολική τους χρονιά σε λίγες ημέρες.

Η «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ» ένωσε και φέτος τις δυνάμεις της με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω αυτής της εξαιρετικά σημαντικής προσφοράς, μοιράζοντας πολλά σχολικά χαμόγελα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ