ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΘ

Σε αγωνιστικό κάλεσμα συμμετοχής στο πανελλαδικό συλλαλητήριο της ΔΕΘ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη προχώρησε  το Ν.Τ Λάρισας της ΑΔΕΔΥ, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε στα γραφεία του τμήματος παρουσία του προεδρεύοντος της Ε.Ε της ΑΔΕΔΥ Γιάννη Πάιδα.

«Μετά από 3 μνημόνια και ενώ συνεχίζεται η πολιτική λιτότητας και εξαθλίωσης των εργαζομένων καλούμαστε να δώσουμε βροντερό παρών στη ΔΕΘ», υπογράμμισαν οι συνδικαλιστές, ενώ ο κ. Πάιδας στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα της αξιολόγησης τονίζοντας πως οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν αντιτίθενται στην αξιολόγηση «αρνούνται όμως να τη δεχθούν από κομματικά στελέχη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

«Η αξιολόγηση της κ. Γεροβασίλη κινείται σε εντελών διαφορετική κατεύθυνση τοποθετώντας κομματικούς εκλεκτούς και εγκάθετους», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του κ. Πάιδα, ο οποίος επισκέφθηκε εργασιακούς χώρους και μετείχε σύσκεψης με τη συμμετοχή των Διοικητικών Συμβουλίων των πρωτοβάθμιων Σωματείων του Νομού.

Εξάλλου όπως έγινε γνωστό με αφορμή το συλλαλητήριο της ΔΕΘ θα αναχωρήσουν λεωφορεία από τη Λάρισα, με το ραντεβού να δίνεται στο Δημοτικό Ωδείο το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στις 14.00 το μεσημέρι.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ