ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΑΤ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Στην αντιμετώπιση ενός σημαντικού προβλήματος που αφορά την παροχέτευση και την ποιότητα του πόσιμου νερού στον Αμπελώνα προχωρά η ΔΕΥΑ Τυρνάβου με την πραγματοποίηση ενός σημαντικού έργου αντικατάστασης του προβληματικού αγωγού ύδρευσης που μεταφέρει το νερό από τη γεώτρηση Σταυρόπουλου

στον υδατόπυργο στο πάρκο του προφήτη Ηλία.

Πρόκειται για αντικατάσταση ενός αγωγού μήκους 500 μέτρων που θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα διαρροών και σπασιμάτων στον παλιό αγωγό που κανονικά θα έπρεπε να είχε αλλάξει πριν από αρκετά χρόνια χωρίς όμως να επιχειρηθεί μέχρι σήμερα.

Το έργο γίνεται από την ίδια την επιχείρηση με τη συνδρομή ιδιώτη κάτοχου μηχανήματος και το συνολικό κόστος του έργου μαζί με τις αποκαταστάσεις του δρόμου και τις ασφαλτοστρώσεις αναμένεται να αγγίξει τις 25.000€.

Με αφορμή την έναρξη των εργασιών σήμερα ο διευθυντής της επιχείρησης Στ. Τσαγκαράκος σημείωσε ότι πρόκειται για ένα σημαντικό έργο τόσο για τους κατοίκους όσο και για την επιχείρηση που θα ελαχιστοποιήσει τις διαρροές και τα σπασίματα σε έναν τροφοδότη αγωγό και αποδεικνύει ότι η επιχείρηση από τα έσοδά της λειτουργεί ανταποδοτικά επιστρέφοντας στο κοινωνικό σύνολο ένα σημαντικό κομμάτι των εσόδων της.

“Είναι αναγκαίο να γίνει κατανοητό από όλους ότι θα πρέπει να καλύπτουν τις υποχρεώσεις τους προς την επιχείρηση αφού αυτό είναι προς το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου σε όλο το δήμο” σημείωσε ο κ. Τσαγκαράκος.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ