ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Οι φθινοπωρινές εκδηλώσεις του Δήμου Τυρνάβου ξεκίνησαν χτες Τετάρτη με μια υπέροχη λαϊκή βραδιά που μας χάρισαν στην Πισίνα Τυρνάβου οι Φίλιππος Λιάνος, Γιώργος Γράβαλος, Γιάννης Ταουσάνης και Αποστόλης Σεφέρογλου.

Είχε προηγηθεί η απονομή δελτίων στα παιδιά που συμμετείχαν στα προγράμματα κολύμβησης της ΚΕΔΗΤ και επίδειξη ΚΑΡΠΑ και χρήσης απινιδωτή από μέλη του ΕΚΑΒ.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται στην Τοπική Κοινότητα Αργυροπουλίου την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στις 8.00μμ στην πλατεία του χωριού με καντάδες εποχής από ορχηστρικό σύνολο της Φιλαρμονικής του Δήμου Τυρνάβου.

Το Παιδικό Φεστιβάλ Αλληλεγγύης με παραδοσιακούς χορούς θα γίνει στις 14 Σεπτέμβρη και ώρα 8.30μμ στην Κεντρική Πλατεία Τυρνάβου. Θα εμφανιστούν χορευτικά συλλόγων της περιοχής ενώ φιλοξενούμε και ένα χορευτικό συγκρότημα από το Μπαλί της Ινδονησίας.

Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου ηjazz ορχήστρα της Φιλαρμονικής θα μας χαρίσει μια βραδιά με jazz μουσική στην Πισίνα Τυρνάβου στις 9.00μμ και την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου ορχηστρικό σύνολο θα παρουσιάσει καντάδες εποχής στην Πλατεία Δαμασίου στις 8.00μμ.

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά στην Κεντρική Πλατεία Τυρνάβου και ώρα 9.00μμ με τη Μπάντα του Μύλου ενώ τέλος τις εκδηλώσεις συμπληρώνει η Συνάντηση Φιλαρμονικών που θα γίνει στις 8 Οκτώβρη στον Τύρναβο.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν για το κοινό και όποιος επιθυμεί μπορεί να φέρει τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ