ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ

Τα παιδιά της Δομής Αμπελώνα του ΚΚΠΠ. Θεσσαλίας συμμετείχαν για πρώτη φορά στο θερινό κατασκηνωτικό πρόγραμμα του ΚΚΠΠ. Κεντρικής Μακεδονίας στη Λεπτοκαρυά Πιερίας από τις 25/08/17 έως 03/09/17.

Στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα φιλοξενήθηκαν παιδιά δομών από τα ΚΚΠ όλης της χώρας όπου είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συνεργαστούν μεταξύ τους στις δραστηριότητες που αναπτύχθηκαν εκεί.

Η ομάδα του Αμπελώνα παρουσίασε τη θεατρική παράσταση «Ο Φιάκας» με μεγάλη επιτυχία και σε συνεργασία με το ΚΚΠ. Πελοποννήσου, Δομή Πάτρας παρουσίασαν ακόμη ένα χορευτικό σχήμα.

Τέλος, με τη συμμετοχή όλων των παιδιών των ΚΠΠ υπό τη καθοδήγηση της επαγγελματικής θεατρικής ομάδας «ΜΩ» παρουσιάστηκε η θεατρική παράσταση “Το μαγικό φίλτρο της χαράς”.

Στις 02/09/17 διοργανώθηκε ημερίδα με τίτλο «Το παρόν και το μέλλον των ΚΠΠ» , όπου συμμετείχε με ομιλία η εργοθεραπεύτρια της Δομής Αμπελώνα, κυρία Αντωνοπούλου Αρετή-Νίκη, με θέμα «Οι κλειστές μονάδες φροντίδας προσεγγίζοντας τη διαβίωση στη κοινότητα».

Η κατασκηνωτική περίοδος έληξε με επιτυχία στις 03/09/17 και τα παιδιά γεμάτα ενθουσιασμό από τις καινούριες εμπειρίες που αποκόμισαν, ευχαρίστησαν τους διοργανωτές και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ