ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ

Ανακοίνωση της Δράσης Πολιτών ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς

Από τη μειοψηφούσα δημοτική αρχή του Τυρνάβου εκδόθηκαν ανακοινώσεις σχετικά με την άριστη κτηριακή υποδομή των Σχολείων του Δήμου. 

Προφανώς, οι υπεύθυνοι ζουν στο δικό τους κόσμο. Οι γονείς και οι μαθητές διαμαρτύρονται ευλόγως για ορατές ελλείψεις και ασχήμιες και αυτοί νομίζουν οτι απευθύνονται σε ιθαγενείς που δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Ευτυχώς, όμως, υπάρχει το αδιάψευστο φωτογραφικό υλικό που στέλνουν στη “Δράση Πολιτών” οι ίδιοι οι μαθητές που ζουν στο πετσί τους την αδιαφορία της  δημοτικής αρχής και την εγκατάλειψη των Σχολείων τους. Διαφορετικά, οι κύριοι του Δήμου θα έφταναν στο σημείο να μας κατηγορήσουν ότι διαστρεβλώνουμε την πραγματικότητα, μολονότι η ανυπαρξία τους και η ανικανότητά τους βγάζει μάτι.
Ας αφήσουν, λοιπόν, οι γνωστοί πολιτικοί προϊστάμενοι του Δήμου τις δημόσιες σχέσεις και τα φωτογραφικά ενσταντανέ για το θεαθήναι και την άγρα εφήμερων εντυπώσεων και ας στρωθούν στην ουσιαστική δουλειά, για να δικαιολογήσουν τουλάχιστον…το μισθό τους.
Στον Τύρναβο ευτυχώς διαθέτουμε ευρύχωρα Σχολεία και ένα υψηλού επιπέδου διδακτικό προσωπικό, που με αφοσίωση πραγματική προσπαθεί να εμφυσήσει γνώσεις και ήθος στα παιδιά μας.Ας προσπαθήσει, λοιπόν, λίγο και η δημοτική αρχή, για να μην ακυρώνει τουλάχιστον τον καθημερινό αγώνα των εκπαιδευτικών και της εν γένει μαθητικής κοινότητας για μια συνεχή βελτίωση των συνθηκών της μαθησιακής διαδικασίας στον τόπο μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ