ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Την Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Νίκος Παπαδόπουλος μαζί με τον αναπληρωτή συντονιστή του κόμματος, Βασίλη Ζωγράφο, και τα μέλη της οργάνωσης στην Ελασσόνα Δημήτρη Καρανίκα, Γιάννη Καριπίδη και Χρήστο Παπαδημητρίου επισκέφτηκαν το δημαρχείο Ελασσόνας

όπου συναντήθηκαν με τον  δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Ευαγγέλου και στην συνέχεια επισκέφτηκαν το δασαρχείο της πόλης όπου συναντήθηκαν με την δασάρχη Ελασσόνας Ζωή Φτίκα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους με τον δήμαρχο Ελασσόνας ενημερώθηκαν για όλα τα ανοιχτά θέματα που τρέχουν στο δήμο Ελασσόνας.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η Γαλακτοκομική Σχολή,  μια προσπάθεια την οποία προωθεί η κυβέρνηση, αναγνωρίζοντας πως μπορεί να αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής.

Επίσης έγινε διεξοδική κουβέντα για το Προεδρικό Διάταγμα που αφορά τον Όλυμπο και την αξιοποίησή του, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα της επαρχίας Ελασσόνας.

Ο βουλευτής ζήτησε να ενημερωθεί επίσης για το ζήτημα που έχει προκύψει με την ποιότητα του νερού σε συγκεκριμένες περιοχές της επαρχίας, ενώ έγινε κουβέντα για την ολοκλήρωση της προμελέτης και την εξασφάλιση χρηματοδότησης για το φράγμα του Αγιονερίου. Επιπρόσθετα, τέθηκε από

πλευράς του δήμου και το ζήτημα του νηπιαγωγείου, το οποίο θα πρέπει άμεσα να κατασκευαστεί.

Ο κ.Παπαδόπουλος,μετά την εμπεριστατωμένη ενημέρωση, δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα ζητήματα στους αρμόδιους Υπουργούς.

Στην συνέχεια, κατά την συνάντηση με την δασάρχη, συζητήθηκε το έργο των δασικών χαρτών, με τον κ.Παπαδόπουλο να δηλώνει ότι «είναι ένα έργο που θα αποτελέσει τη βάση και ένα σημαντικό εργαλείο δασικής πολιτικής για τη χώρα μας, ενώ με την νέα παράταση που δόθηκε έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2017,εξυπηρετούνται οι πολίτες στη διαδικασία αποστολής των δικαιολογητικών της αντίρρησης έχοντας αρκετό χρόνο να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα της αντίρρησης αλλά και να υποβάλλουν μέχρι και την ημέρα εξέτασης της αντίρρησης συμπληρωματικά στοιχεία.»

Η κ. Φτίκα επίσης, ανέφερε ότι οι υπάλληλοι του δασαρχείου Ελασσόνας προσπαθούν να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πολίτες, δεδομένου του μεγάλου φόρτου εργασίας λόγω της διευθέτησης των εκκρεμοτήτων με τους δασικούς χάρτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ