ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΣΤΑ Κ.Ξ.Γ. ΑΛ. ΚΟΛΙΤΣΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Η Αλεξάνδρα Κολίτσα*

Θέλετε τα παιδιά σας να μάθουν σωστά αγγλικά  μέσα από μια ευχάριστη βιωματική διαδικασία;
Θέλετε τα παιδιά σας να γίνουν αυτόνομα και να έχουν τα ίδια τον έλεγχο της μάθησης χωρίς την δική σας παρέμβαση αλλά μόνο την επιβράβευση;

Τότε η μόνη σας επιλογή είναι τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΚΟΛΙΤΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ που εφαρμόζουν για πρώτη φορά στον Τύρναβο ένα  μοναδικό σύστημα εκμάθησης Αγγλικών

Το δικό μας μοναδικό σύστημα εκμάθησης  είναι ένα πρόγραμμα σπουδών αγγλικής γλώσσας για παιδιά από 3 ετών, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Cambridge English Language Assessment, τον  παγκόσμιο ηγέτη στην πιστοποίηση προσόντων στην  Αγγλική Γλώσσα. Συνδυάζει την τεχνολογία με τα βιβλία των σπουδαστών, παρέχοντας ολοκληρωμένα, ελκυστικά και επιτυχώς ενσωματωμένα εργαλεία για την τάξη του 21 αιώνα.

Ίσως κάποιοι να αναρωτηθούν πως γίνεται αυτό. Είναι πολύ απλό καθώς βασίζεται στη θεωρία της μικτής μάθησης και στην εφαρμογή της στην τάξη.

Τα σημερινά παιδιά είναι ενθουσιασμένα με τη χρήση υπολογιστών και κινητών συσκευών όπως ποτέ άλλοτε. Η συνδυαστική προσέγγιση του δικού μας μοναδικού συστήματος  εκμάθησης  ενσωματώνει ομαλά την τεχνολογία στο πρόγραμμα σπουδών, καθιστώντας τη μάθηση τόσο ευχάριστη όσο και αποτελεσματική.

  • Η μικτή μάθηση παρέχει μια σύνδεση μεταξύ της κατ ‘οίκον εκπαίδευσης και της μάθησης που βασίζεται στην τάξη.
  • Το στοιχείο της τεχνολογίας ενθαρρύνει τα παιδιά να ολοκληρώσουν τα καθήκοντά τους, μετατρέποντάς τα σε διασκεδαστικά και συναρπαστικά παιχνίδια που επιβραβεύουν τους μαθητές για την προσπάθεια τους και τους παρακινούν να αυτοβελτιώνονται.
  • Η μικτή μαθησιακή προσέγγιση επιπλέον βοηθάει στην κάλυψη διαφορετικών μαθησιακών προτιμήσεων και διδασκαλίας με θεαματικά αποτελέσματα.
  • Οι μαθητές επίσης αναπτύσσουν δεξιότητες ζωής που είναι σημαντικές στον σημερινό κόσμο.

Βοηθήστε τα παιδιά σας να κάνουν τη σωστή αρχή και να κατακτήσουν την Αγγλική γλώσσα σαν να ήταν η μητρική τους.

Σας περιμένουμε από κοντά για να σας ενημερώσουμε για αυτό το μοναδικό σύστημα.

*Η Αλεξάνδρα Κολίτσα είναι απόφοιτος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών,

Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση και Οργάνωση της Εκπαίδευσης από το University of Reading

Πιστοποιημένη σύμβουλος ανίχνευσης MULTIPLE INTELLIGENCES και Μαθησιακών Τύπων  και εφαρμογής αυτών στην μαθησιακή διαδικασία από την ARISTON COMPUTER ACADEMY και το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Κέντρα Ξένων Γλωσσών

Αλεξάνδρα Κολίτσα

1ο: Κιλελέρ 1 & Πάροδος 6, Τύρναβος  τηλ:2492022400

2ο: Αναλήψεως 19, Τύρναβος τηλ:2492025415

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ