ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΜΑ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟ

Αμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου Χρ. Τσιτσιρίγγου, στα όσα μεταφέρθηκαν ως δηλώσεις του σε χθεσινό δελτίο Τύπου για την επίσκεψη του βουλευτή Ν. Παπαδόπουλου, στο οινοποιείο Τυρνάβου, που εκδόθηκε από το γραφείο του βουλευτή.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στο paidis.com ο κ. Τσιτσιρίγγος αφού ανέφερε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η διοίκηση στηρίζουν όλους όσοι εργάζονται για την απορρόφηση των σταφυλιών της περιοχής, γεγονός που θα επιτρέψει τη συνέχιση της αμπελοκαλλιέργειας και της οινοποίησης, χαρακτήρισε αυτονόητο το γεγονός ότι στηρίζει τους διήμερους αποσταγματοποιούς και βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους και επανέλαβε την πάγια άποψή του ότι τη μεγάλη ζημιά στην ελληνική αμπελοκαλλιέργεια προκαλούν οι αθρόες και ανεξέλεγκτες πολλές φορές εισαγωγές κρασιού και τσίπουρου από τρίτες χώρες και χωρίς κάποια διασφάλιση ποιότητας.

Κατά συνέπεια, όπως υπογραμμίζει ουδέποτε καταφέρθηκε εναντίον του χύμα τσίπουρου που παράγεται στην περιοχή και το οποίο είναι γνωστό για τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ