ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Από το Αθλητικό τμήμα του Δήμου Λαρισαίων ανακοινώνεται  ότι ξεκινάνε οι εγγραφές των προγραμμάτων στις   Ακαδημίες, Σχολές εκμάθησης αθλημάτων και πρόγραμμα ¨Άθληση και Γυναίκα¨.

Για περισσότερες πληροφορίες στο “Χατζηγιάννειο” Πνευματικό κέντρο- Αθλητικό τμήμα 1ος όροφος και στο τηλέφωνο 2410 235260.

  • Ακαδημίες και Σχολές εκμάθησης αθλημάτων

Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Ποδηλασίας και οι Σχολές εκμάθησης αθλημάτων  Τένις, Ιππασία, Zumba kids του Δήμου Λαρισαίων λειτουργούν σε όλες τις συνοικίες της πόλης μας.

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στα Αθλητικά κέντρα, στα σχολεία της πόλης, στις Λέσχες Πολιτισμού του Δήμου μας από καθηγητές φυσικής αγωγής με πολυετή προϋπηρεσία στο αντικείμενο διδασκαλίας τους.

Στα πλαίσια εκμάθησης των αθλημάτων διεξάγονται φιλικές αναμετρήσεις, τουρνουά και επιδείξεις. Όπως και κατά την διάρκεια της χρονιάς συμμετέχουν σε αθλητικές καθιερωμένες εκδηλώσεις.

Συμμετέχουν παιδιά από 6 ετών και άνω, καθώς λειτουργούν και τμήματα ενηλίκων.

  • Άθληση και Γυναίκα

Πρόγραμμα γυμναστικής που απευθύνεται σε γυναίκες κάθε ηλικίας και υλοποιείται σε όλες τις συνοικίες της πόλη μας.

Οι καθηγητές  φυσικής αγωγής με πολυετή προϋπηρεσία  διδάσκουν στις γυναίκες  προγράμματα εκγύμνασης, όπως άθληση με βάρη, άθληση με λάστιχα, aerobic, pilates, zumba,yoga, aqua gymnastic στα Αθλητικά κέντρα, στα σχολεία της πόλης μας και στις Λέσχες Πολιτισμού του Δήμου μας.

Στο πλαίσιο λειτουργίας του προγράμματος πραγματοποιούνται εκδρομές , επισκέψεις σε περιοχές πολιτιστικού ενδιαφέροντος και επιμορφωτικές διαλέξεις.

Τα προγράμματα ξεκινάνε  τον Σεπτέμβριο και ολοκληρώνονται τον Ιούνιο.

Οι εγγραφές γίνονται καθ΄ όλη την διάρκεια της χρονιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ