ΜΗΝΥΣΕ ΤΟΝ ΑΛ. ΚΟΥΓΙΑ Ο Δ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ

Συνεχίζεται το σίριαλ του επεισοδίου που είχε με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ Δ. Μελισσανίδη, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλ. Κούγιας, αφού όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΠΑΕ ο κ. Μελισσανίδης μέσω δικηγόρου του κατέθεσε μήνυση σε βάρος του κ. Κούγια.

 

Στην ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφέρονται τα εξής:

“Προκειμένου να μην παρακολουθήσει τον αγώνα με την ΑΕΚ ο κ. Αλέξης Κούγιας, ένας δικηγόρος με πληρεξούσιο, ώστε να μην συλληφθεί ο Μελισσανίδης, έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στον κ. Κούγια για λογαριασμό του Μελισσανίδη, ώστε ο κ. Κούγιας, μόλις εμφανιστεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, να συλληφθεί και να παραμείνει όσο διαρκέσει ο αγώνας στο Αστυνομικό Τμήμα του ΟΑΚΑ για τα διαδικαστικά θέματα, αφού όπως είναι γνωστό, λόγω της ιδιότητας του ως δικηγόρου δεν εφαρμόζεται σε αυτόν η διαδικασία του αυτοφώρου.

Κατόπιν αυτού ο κ. Κούγιας δεν θα παραστεί στο Ολυμπιακό Στάδιο. Εις βάρος του οποιουδήποτε ψευδομηνυτού ο κ. Κούγιας θα υποβάλλει μήνυση για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση αμέσως μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, το οποίο λήγει απόψε στις 12 το βράδυ.

Το αυτόφωρο του Μελισσανίδη και των συνεργών του τελείωσε χθες το βράδυ στις 12, γιατί η επίθεση κατά του κ. Κούγια έγινε την Παρασκευή 8/9/2017”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ