ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΧΑΣΙΣ

Συνελήφθη,από αστυνομικούς μία  36χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης και επιπλέον, αναζητείται ο 38χρονος σύζυγός της.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Βελεστίνου κατέλαβαν την 36χρονη να προβαίνει στο πότισμα και τη φροντίδα τεσσάρων καλλιεργούμενων δενδρυλλίων κάνναβης, ύψους από (1) μέτρο έως (1,95) μέτρα, επιμελώς κρυμμένων ανάμεσα σε άλλα δέντρα, μέσα σε αγρόκτημα, ιδιοκτησίας του συζύγου της, στην ευρύτερη περιοχή του Βελεστίνου.

Τα προαναφερόμενα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ από το χώρο κατασχέθηκαν και σύνεργα ποτίσματος (λάστιχο και πλαστικά δοχεία).

Επιπλέον, σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία των δραστών, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης, συνολικού βάρους (610) γραμμαρίων.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ