ΕΛΑΣΣΟΝΙΤΕΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Την πικρία του εξέφρασε ο δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Ευαγγέλου

Σε αντίθεση με όσα μας είχαν συνηθίσει εδώ και χρόνια οι κάτοικοι του δήμου Ελασσόνας, αυτή τη φορά ελάχιστοι ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δήμου για συμμετοχή στη συναυλία αλληλεγγύης ώστε τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να δοθούν σε πυρόπλητη οικογένεια της Γεράνειας.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την πικρία των διοργανωτών που περίμεναν να υπάρξει ανταπόκριση με αποτέλεσμα ο ίδιος ο δήμαρχος Νίκος Ευαγγέλου φανερά ενοχλημένος να γράψει τα παρακάτω στην προσωπική του σελίδα στο fb:

“«Γίνε εσύ η αλλαγή που θες να δεις». Η φράση αυτή του Γκάντι ήρθε στο μυαλό μου, χθες βράδυ, όταν έκλεισαν τα φώτα στο Ανοιχτό Θέατρο της Ελασσόνας, μόλις τελείωσε η συναυλία των “Αστεριών”, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν στην οικογένεια της Γεράνειας που έχει ανάγκη.

Η αλήθεια είναι πως περίμενα ένα θέατρο κατάμεστο. Δυστυχώς όμως δεν ήταν έτσι. Ένας άνθρωπος όμως που παίρνει την εντολή του λαού να ασκήσει εξουσία, δεν μπορεί να γράψει «καληνύχτα». Είναι υποχρεωμένος να γράφει «καλημέρα».

Είναι υποχρεωμένος να συνεχίζει να διοικεί και να αποφασίζει, δείχνοντας το παράδειγμα της αλλαγής, με στόχο την ενεργοποίηση, όσο το δυνατόν, περισσότερων ανθρώπων, σε αγώνες κοινούς, σε αγώνες μαζικούς, σε αγώνες αλληλεγγύης. Ακριβώς αυτό θα συνεχίσω να κάνω…”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ